Om Foshe ART Studio

Foshe ART Studio er et norsk galleri grunnlagt av kunstneren Robert Zietara.Galleriet tilbyr kunstutskrifter av høy kvalitet av kunstnerens originale kunstverk i ulike størrelser. Art Studio hjelper også kunstnere med å lage GICLEE PRINTS og digitalisere kunsten deres.Vi er tilgjengelig 7 dager i uken på forespørsel. Vi tilbyr kortreiste trykksaker. Ned til 24 timers levering. Design og trykk i ett hus. Hele produksjonsprosessen foregår i kunstnerens atelier i Norge.

TRYKKETJENESTE FOR ARTISTER OG FOTOGRAFER

Trykketjeneste for kunstnere etter kunstner. Det er utvilsomt mye lettere å kommunisere med kunstneren når det kommer til bestilling av kunsttrykk!

Jeg gjør kunstutskriftene av mine egne kunstverk, og derfor kan jeg fullt ut forstå kunstnernes behov når det gjelder å få maleriene deres trykt.

Trenger du utskrifter av profesjonell kvalitet av ditt kunstverk eller fotografi? Vel, jeg er glad du tok turen innom. Du kan velge mellom tekstur, fotopapir eller lerret.

I mitt studio tilbyr jeg giclée arkivtrykk for de som ønsker trykkkvalitet i verdensklasse. Jeg trykker med pigmentert blekk i 12 farger, noe som gir et sylskarpt trykkresultat på papirkvalitetene mine. Fargene er ekstra dype og mettede og svarttonene er svært detaljerte, takket være 4 forskjellige sorte blekkpatroner.

Jeg tilbyr 3 typer materiale:

FINE ART PAPIR 100% bomull

KUNSTNERISK LERT

FOTOPAPIR

Trenger du trykket innrammet? Sjekk ut våre innrammingsalternativer

Bildegalleri

  • Foshe ART Studio Kunstformidling, Kunstforhandler, Drammen - 1

Foshe ART Studio, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnZIETARA ART STUDIO
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:924473118
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje90.031 Selvstendig kunstnerisk virksomhet innen visuell kunst

Lederstillinger/Administrasjon

Robert Krzysztof ZietaraInnehaver