Om Fysiodirekte AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Fysiodirekte AS

Merete

mer enn ett år siden

Smertefulle tær og Oslo Maraton er ikke en god kombinasjon. Fikk en hastetime her og etter en drøy time hos Fysiodirekte var smertene borte og løpet gikk på skinner. Veldig hyggelig og behagelig behandler som virkelig tok meg på alvor. Anbefales på det varmeste

Svar fra firma

Takk!

Lise Thorstensen

mer enn ett år siden

Magnhilds triggerpunktmassasje gjør underverk for en vond rygg og en stiv nakke. I tillegg til at jeg fikk hjelp med mine "vondter", lærte jeg å behandle meg selv, og hvordan jeg kan hjelpe andre som har ryggplager.
- Snakk om bonus og langtidseffekter!!!

Trine Jaksland Graff

mer enn ett år siden

Jeg har psoriasis artritt, har særlig slitt med bekken- og hoftplager, og skiftet den ene hofta i fjor sommer. Bestemte meg for å gå til Magnhild i FysioDirekte etter utallige besøk hos andre fysioterapeuter, naprapater etc., og det har jeg ikke angret på. Etter tre behandlinger er det veldig mye bedre, og jeg kan nå jobbe normalt i jobben min som sykepleier. Før hadde jeg mye smerter etter endt arbeidsdag og måtte ta en del smertestillende, nå tar jeg nesten ikke smertestillende og verkingen jeg bestandig hadde er nesten helt borte.
Jeg har opplevd å bli lyttet til og tatt på alvor, og jeg har følt at terapeuten virkelig vil hjelpe MEG. Kan anbefales på det varmeste!

Svar fra firma

Vi har glede av å møte den enkelte der han/hun er og bruke tid for å få til gode resultater. Vi gjør dette både på Bygdøyhus og i hjemmefysioterapi som leveres fra Oslo til Drammen!

Marie Klæboe

mer enn ett år siden

Min opplevelse av dette firma er utelukkende positiv. Du blir tatt på alvor og er delaktig i hele prosessen, slik at du får tilstrekkelig og dyktig behandling og gode råd i forhold til hva du selv kan gjøre.
I tillegg får du rask oppfølging i form av en telefon eller to,slik at terapeuten vet om du har det bedre!
Det er virkelig enestående service og klientbehandling.

Tone S. Kvamme

mer enn ett år siden

Jeg er svært godt fornøyd med fysioterapibehandling jeg har fått. Jeg har diagnosen Multipel sklerose (MS). Formen er atskillig bedre etter 10 behandlinger med laser og "active release teknikk". Fra å klare å gå i trapp uten støtte 3 ganger, klarte jeg 14 ganger siste behandlingsdag.

Monica Brante

mer enn ett år siden

Fin etter en behandling - lykke!!!

Berit Bakke

mer enn ett år siden

Jeg er veldig fornøyd med den behandlingen jeg har fått hittil. Jeg er benamputert og derfor ikke så veldig mobil, og derfor setter jeg veldig stor pris på å få behandling hjemme. Resultatene er flere:
Jeg får hjelp til å fungere bedre i hverdagen når det gjelder slitasjeproblemer som følge av krykke/rollatorbruk, har treningsøkter, og jeg får råd og veiledning mht egentrening.
Setter pris på den gode kommunikasjonen som gjør at jeg blir lyttet til som pasient. Dette er jo etter min erfaring ikke alltid en selvfølge i forholdet behandler/pasient.

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

940939279409 3927940 93 92794 09 39 27