Se på kart
Songdalsvegen 2244645 Nodeland

Vi er tilgjengelig for alle tenkelige og utenkelige oppdrag innen tømrerfaget. Vi utfører alt innen tilbygg, nybygg og restaurering.

Sjekteveien 20A4624 Kristiansand S

Har du planer om å friske opp stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet? Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for deg!

Nodenesveien 804643 Søgne

Vi utfører alle slags oppdrag i skjærgården som, transport, bygging av brygger av stein, betong og tre. Vi leverer alle slags typer masser, sand, pukk, jord, skjellsand mm. Dette har vi liten selvgående hjul laster til å transportere med helt frem til hytta. Driver med sprengning og graving og har sentral godkjenning for ansvarsrett. Tar også søknader vedrørende byggeoppdrag for kunde.

Skibåsen 26C4636 Kristiansand S

Vår spissskompetanse er i hovedtrekk reparasjoner og renovering av boliger, rehabilitering av eldre eneboliger fra 1900-tallet og frem til i dag, samt tilbygg og nybygg.

Østerøya 394625 Flekkerøy

I 20 år har vi i Flekkerøy Bygg AS hjulpet et stort antall hyggelige kunder med å realisere sine drømmeboliger.

Holteveien 24639 Kristiansand S

Byggmester Magnar Vatne er ditt foretrukne valg for helhetlig bygg- og tømrertjeneste. Vi tar oss av alt innenfor bransjen, fra mindre reparasjoner til store byggeprosjekter. Vår erfarne byggemester og dedikerte team sikrer høykvalitetsarbeid med fokus på detaljer. Uansett om det er nybygg, rehabilitering eller tilpassede tømrerarbeider, er vi klare til å møte dine behov og skape løsninger som varer. Kontakt oss for pålitelig og profesjonell byggmestertjenester.Byggmester/tømrerarbeid.

Annebakken 304770 Høvåg

Bedriften finnes i Høvåg men tar imot kunder fra Kristiansand.

Vi tar små og store oppdrag, og jobber som totalentreprise. Dette innebærer at vi skaffer alle faggrupper – slik at våre kunder slipper å gjøre dette selv. Vi har kun samarbeidspartnere med like høy kompetanse og erfaring som oss selv. Høvåg Bygg AS har lang erfaring innen byggebransjen.

Bråvannslia 25B4624 Kristiansand S

Alt innen vedlikehold, oppussing, innredning, flislegging, maling, tapetsering.