Om firma

Har du planer om å friske opp stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet? Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for deg!

Les mer om bedriften
Telefonnummer
938 46 ...
Adresse

Sjekteveien 20A

4624 Kristiansand S

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS Tømrer, Bygningssnekker, Kristiansand S, Kristiansand - 1
Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS Tømrer, Bygningssnekker, Kristiansand S, Kristiansand - 2

Om oss

Har du planer om å friske opp stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet? Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for deg!

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Kristiansand Bygg & Vedlikehold ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS

Omsetning

2 210 tkr

Fortjenestemargin

7.40 %

Antall ansatte

2

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

KRISTIANSAND BYGG & VEDLIKEHOLD AS

Org.nr:

823242182

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

41.200 Oppføring av bygninger

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

16.07.2019

Lederstillinger/Administrasjon
Adem Veselj

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

93846060

9384 6060

938 46 060

93 84 60 60