Om Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS

Har du planer om å friske opp stuen, kjøkkenet, gangen eller soverommet? Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best for deg!

Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig? Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.

Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS Tømrer, Bygningssnekker, Kristiansand - 1
  • Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS Tømrer, Bygningssnekker, Kristiansand - 2

Kristiansand Bygg & Vedlikehold AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnKRISTIANSAND BYGG & VEDLIKEHOLD AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato16.07.2019
Org.nr:823242182
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje41.200 Oppføring av bygninger

Lederstillinger/Administrasjon

Adem VeseljStyrets leder

Mulige nummerkombinasjoner

938460609384 6060938 46 06093 84 60 60