Om Gjeving Trevarefabrikk AS

Gjeving er en sørlandsk håndverksbedrift som har valgt å gå mot strømmen. Vi fremstiller innredninger for kjøkken, bad og garderober etter gamle dagers kvalitetskriterier. Også dører og vinduer - alt spesiallaget.

Går du med tanker om et prosjekt ta kontakt

Hver eneste én av våre kunder får et kjøkken, en garderobe eller et bad som er unikt. Din Gjeving-innredning er ikke helt lik noen annens, men spesielt tilpasset dine romløsninger. Dette for at du skal oppnå både best mulig plassutnyttelse og best mulig balanse mellom form og funksjon, mellom estetiske krav og bruksbehov.

Gjeving-innredningene produseres av håndverkere som setter sin ære i å beherske alle snekkerfagets klassiske utfordringer. De selges også av de samme menneskene. Som kunde får du snakke direkte med en som kan alle faser av prosessen - fra diskusjonen om plan- og detaljløsninger, til innredningen skal settes inn i sitt rette bruksmiljø, og etter at den er tatt i bruk.

Gleden over en Gjeving-innredning skal ikke tape seg med årene. Vårt mål er å tilby de kvaliteter som skaper morgendagens antikviteter.

Vi tar ingen snarveier. Alle detaljer skal svare hundre prosent til hva utseende love – ingen slurving med den håndverksmessige utførelsen. Moderne masseproduksjon har sørget for at vi kan fylle hjemmene våre med flere enkeltgjenstander enn man fant på en storgård i forrige århundre. Men for å få det til har man renonsert på noe vesentlig:

Kvalitet.

Gjeving-innredningene produseres av håndverkere som setter sin ære i å beherske alle snekkerfagets klassiske utfordringer. Som kunde får du snakke direkte med en som kan. I alle faser av prosessen - fra diskusjonen om plan- og detaljløsninger, til innredningen skal settes inn i sitt rette bruksmiljø, og etter at den er tatt i bruk.

Eier du bedriften?

Logg in

Gjeving Trevarefabrikk AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

GJEVING TREVAREFABRIKK AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

13.12.2002

Org.nr:

985216797

Aksjekapital

1300000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

31.020 Produksjon av kjøkkenmøbler

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Jonas Henriksen

Styrets leder

Jan Marcussen

Styremedlem

Jonas Henriksen

Økonomisk informasjon

Omsetning

25 727 tkr

Fortjenestemargin

22,4 %

Antall ansatte

12