Om Godt & Varmt AS

Vi er den største varmepumpe aktøren i Bergen med 14 ansatte. Siden 2003 har vi montert over 9.000 store og små varmepumpeanlegg.

Om firmaet

Vi er blandt de eldste forhandlerne av varmepumper i Bergen og blandt de største forhandlerne av Panasonic og Toshiba varmepumper i Norge. Vi har levert tusenvis av varmepumper og aircondition til fornøyde bedrifter, institusjoner og privatpersoner.

I en verden med større fokus på miljøet og økonomisk oppvarming føler vi oss priviligert til å kunne tilby til enhver tid de beste produktene på markedet.

Vårt nære samarbeid med de offisielle representantene av Panasonic, Toshiba og Nibe varmepumper i Norge sikrer våre kunder de til enhver tid beste produktene og den beste oppfølging og support.

Handler du varmepumpe eller aircondition av Godt & Varmt AS er du sikret den beste service og de beste produktene på markedet til enhver tid. Vi tar klimaet ditt på alvor!

Bildegalleri

  • Godt & Varmt AS Varmepumpeentreprenør, Bergen - 1
  • Godt & Varmt AS Varmepumpeentreprenør, Bergen - 2

Omtaler om Godt & Varmt AS

Ståle O.

mer enn ett år siden

Fikk et bra kampanjetilbud og fikk også avslag på installasjonen pga. enkel gjennomføring i min vegg. Kort ventetid på installasjonen.