Om Grøndal Bilbutikken AS

Grøndal Bilbutikken ble etablert i 1981, og er forhandlere av Ford og Subaru.Vi tilbyr 3 spennende bilmerker Ford, Subaru og MG. Vi er også autorisert Saab verksted. Dette gir følgelig et bredt og godt utvalg av nye og brukte biler. Gunstig finansiering og leasingavtaler.

Vårt verksted er merkeverksted for Ford, Subaru, MG og Saab.Våre mekanikere har lang erfaring, og blir etterutdannet slik at deres kompetanse er oppdatert til enhver tid, så du kan være trygg på at bilen din blir tatt godt hånd om.

La oss ta vare på bekymringer og stress etter en ulykke! Hvis du har vært uheldig nok til å være involvert i en ulykke, det kan være seg en privat bil reparasjon eller et forsikringskrav. Da kan Grøndal Bilbutikken as hjelpe. Uansett hvordan hjelp du trenger, fra en ripe reparasjon eller karosseri bulk til en stor ulykke.

Våre erfarne karosseri arbeidere er spesielt nøye med kvaliteten på arbeidet og vår kundeservice. Pris tilbud er data genererte der det er mulig, vi tror på fair prising for våre kunder. Vi er sikre på at vi tilbyr den beste service, til de beste priser uten kompromiss på kvalitet. For dine forsikrings reparasjoner ring dit forsikrings selskap og få et skadenummer, da er vi bare ett anrop fra deg og vi gjør resten.

Ring tlf: 47600508 eller trykk på kontakt oss.

Vi kan samarbeide med ditt forsikringsselskap og ordne med et erstatning kjøretøy under varigheten av reparasjonen.

• Vi reparer og skifter frontruter.

• Leiebiler.

Deler og tilbehør Eier du en Ford, Subaru, MG eller Saab, så finner du riktig tilbehør og deler til bilen din hos oss. Vi fører alt av dekk. I tillegg til originalt tilbehør til Ford, Subaru og MG har vi også et stort utvalg fra leverandører som Pirelli, Defa og Valvoline. Det er hos Grøndal Bilbutikken as du finner de originale delene til bilen din. Det er de samme delene som ble laget da bilen ble produsert. Vi vet hvilken del som passer på grunnlag av modell, chassisnummer og årsmodell. Enten du trenger eksosanlegg, bremser eller vindusviskere kontakt oss.

Bildegalleri

  • Grøndal Bilbutikken AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Drammen - 1
  • Grøndal Bilbutikken AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Drammen - 2
  • Grøndal Bilbutikken AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Drammen - 3
  • Grøndal Bilbutikken AS Bilverksted - Lette kjøretøy, Drammen - 4

Grøndal Bilbutikken AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnGRØNDAL BILBUTIKKEN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato04.09.2003
Org.nr:986351655
Aksjekapital1000000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje45.112 Detaljhandel med biler og lette motorvogner, unntatt motorsykler

Lederstillinger/Administrasjon

Stein Anders GrøndalDaglig leder
Stein Anders GrøndalStyrets leder
Anders GrøndalStyremedlem

Omtaler om Grøndal Bilbutikken AS

Jakob Bingen Larsen

mer enn ett år siden

Negativt:
De er dårlige på garantisaker. Det vil si: De svarer ikke på mail, man blir ikke tatt seriøst, man blir bedt om å betale for evt utbedringer av feil som egentlig er garanti, fikk en annen ford forhandler til å se på problemet og de fant ut at girkassen måtte byttes som de gjorde uten å nøle.

Positivt:
De utførte servicen på bilen som avtalt, gikk over bilen grundig. Hadde jeg hatt bilen min hos dem for andre grunner enn garantisaker hadde jeg nok vært fornøyd, noe jeg aldri skal igjen

Hans Werner Gustavsen

mer enn ett år siden

De skiller seg ut med godt kundemottak, mye viten og informasjon om bilen min. Priser som er bedre enn andre konkurrenter og veldig hyggelige folk. Jeg er imponert.

Mulige nummerkombinasjoner

328084003280 8400328 08 40032 80 84 00