Om Granberg AS

Oppvokst på landsbygda i Norge og med verden som markedsplass. Det er historien om Granberg i én setning. For oss betyr det dype røtter, vilje og vidsyn. Det betyr å lytte, lære og levere. Vi leverer hansker for flittige hender verden over.

Kvalitet og innovasjon

Våre varemerker dekker et svært bredt spekter. Vi leverer hansker til blant annet mekanisk industri, offshore, bygg- og anlegg, fiskeri- og foredlingsvirksomhet og helseinstitusjoner. Vi utvikler kontinuerlig våre produkter, for å være best mulig tilpasset etterspørselen i markedet og til de endrede krav våre kunder stiller. Granberg AS ble i 2015 hedret med reddot design award.

Erfaring og kunnskap

Med over 50-års erfaring besitter vi en unik produktkunnskap og ekspertise, som kommer våre kunder til gode. Trygge hender, i hansker levert av Granberg, har helt siden starten vært vårt mål.

Vårt ansvar

Granberg AS tar ansvar. Slik vi ser det, er miljøarbeid og etisk handel viktig for vår hverdag og avgjørende for vår morgendag. Sammen med våre partnere jobber vi kontinuerlig for å nå nye miljømål. Miljø og etisk handel er en naturlig del av vår bedriftskultur.

Eier du bedriften?

Logg in
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 1
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 2
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 3
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 4
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 5
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 6
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 7
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 8
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 9
  • Granberg AS Klær - Engroshandel, Vindafjord - 10

Granberg AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

GRANBERG AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

20.06.1988

Org.nr:

947780093

Aksjekapital

1171032

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

46.421 Engroshandel med klær

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Ole Marthon Granberg

Styrets leder

Ole Marthon Granberg

Varamedlem

Mathias Granberg

Økonomisk informasjon

Omsetning

294 408 tkr

Fortjenestemargin

19,5 %

Antall ansatte

45

Nøkkelord

arbeidshanskerhanskerBlack Diamond vinterhanskerhansker mot statisk elektrisitetChemstar kjemikaliehanskerBamboo-hansker til barnBamboo-hanskerbomullshanskerengangs forkleBamboo monteringshanskerflammehemmende hanskerengangs kjeledresselektronikkhanskerarbeidshansker vinterbeltefesteeksemhansker i bambushansker til monteringhanskeklipsfisker hanskerhansker i bomullarbeidssokkerESD-hanskerhansker som beskytter mot kuttengangs frakkengangskjeledresseksemhansker Bamboohansker som beskytter mot kjemikalierhansker som beskytter mot flammerengangs kiltengangskilthage hanskerbesøkssettCut 5bomullshansker med Lycraeksemhanskerengangs hanskerCut 5 hanskerengangshansker ESDhanskedispenserhansker med skumplastbelegghansker som beskytter mot slagCut 5 Impact Hi-Viz beskyttelseshanskerallroundhanskerhansker til fiskeri industrienengangs-kjemikaliehanskerhansker til fiskerehanske dispenserChemstar kjemikalie hanskerfiskerihanskerengangs forklærhansker med vidt skafthansker til fiskeriindustriendispenser for skoovertrekkengangshansker uten ftalaterblå engangshanskerhagehansker til barnallround hanskerBamboo hansker til barnArgon hanskerBlack Diamondengangsfrakkbeskyttelseslueengangsforklehagehansker med skumbeleggbambushanskerESD engangshanskerarbeids hanskebambus monteringshanskerbeskyttelseshattflammehemmende vernedresshansker mot sterk varmeEX monteringshanskerChemstareksemhansker til barnhansker uten ftalaterverneutstyrfiskerhanskerengangsdresshagehanskerbeskyttelseshanskerengangsforklærbesøk frakkbesøksfrakkantistatiske hanskerengangshansker Ultrasofthansker for sveisingArgonhanskerbambushansker til barnbomull hanskerBlack Diamond monteringshanskerhansker med borrelåsESD-engangshanskermonteringshanskerBamboo hanskerhansker mot kuldebambus hanserCut hanskerengangshanskerEngangshansker Magic Touchdispensere for engengsprodukterarbeidshansker med forelektronikk hansker

Mulige nummerkombinasjoner

537753005377 5300537 75 30053 77 53 00