Om Gullsmed Haakonsen

Vi har produsert vårt eget bunadsølv til Vestfoldbunadene siden 1934.Utgangspunktet var en liten spenne som ble funnet vet gravingen rundt Mariakirken i Tønsberg på midten av forrige århundre.Det er denne spennen som i dag benyttes som cape-spenne, og det er mønstret på denne som er videreutviklet og tilpasset søljen og de andre delene.I 2019 tok vi utgangspunkt i de gamle tegningene fra 1934 og startet produksjon av sølv til herrebunaden. Et populært og etterspurt mønster til herre bunad.

GULLSMED A G HAAKONSEN

Gullsmed Haakonsen ble etablert i 1932. Den er en frittstående kjede-uavhengig forretning. Adresse i Jernbaneallèen i Sandefjord i 1939.

Forretningen uttrykker ekskusivitet og faglighet og har en behagelig atmosfære preget av imøtekommenhet og sterk servicevilje. Tre gullsmeder og flere butikk-konsulenter med opp til 25 års erfaring setter oss i stand til å gi deg et profesjonelt og kvaltativt møte hvor du enkelt kan orientere deg om de forskjellige produkter.

Hos Haakonsen finner du et bredt utvalg av utsøkte smykker. Tre ganger i året reiser vi på messer i Europa og plukker ut nye varer til våre kunder.

Vi følger godt med på kontinentale trender og er opptatt av at utvalget av våre smykker skal ha et særpreg som gjør at du som kunde føler at du bærer noe spesielt.

Vår sølvavdeling har et flott utvalg til de unge trendye.

Gullsmed Haakonsens valgte linker

Bildegalleri

  • Gullsmed Haakonsen Urmaker, Sandefjord - 1