Om Hans Petter Tangen Storoslotakst

Vi har langt og bred erfaring innen vår bransje. Vi går for å være best innenfor vårt felt, og med kunden i fokus garanterer vi gode resultater. Vi har konkurransedyktige priser. Hos oss finner du anerkjente produkter til rimelige priser. Med et øye for kvalitet, kan vi garantere deg som kunde et bra resultat. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen, slik at du som kunde skal få det beste mulige resultatet! Våre medarbeidere er opptatt av å gi kundene det beste resultatet.

Takster for verdi og lån

En verditakst er en beregning av bygningens/boligens verdi slik den fremstår på befaringsdagen. Rapporten inneholder en beskrivelse av takstobjektet, arealet, samt beregning av markedsverdi og låneverdi

Tilstandsrapport

En tilstandsrapport inneholder en detaljert beskrivelse av bygningens/boligens vedlikeholdsmessige status. Bygningsdelenes tilstand angis i grader av svekkelse.En tilstandsrapport kan om ønskelig integreres i en verditakst.

Boligsalgsrapport

En boligsalgsrapport er i prinsippet bygget opp som en tilstandsrapport. Forskjellen ligger i at det i en boligsalgsrapport blir lagt spesiell vekt på å beskrive forhold som er særlig relevante i forbindelse med eierskifte

Tomtetakst

Ved taksering av tomter tas hensyn til beliggenhet og tomteareal kombinert med reguleringsbestemmelser for eiendommen. Bestemmelsene gir informasjon om hva og hvor mye tomten kan bebygges med.

Næringstakst

Verditakst for et næringsbygg eller for en næringsseksjon er en beregning av markedsverdien på tidspunkt for befaring. Verdien er basert på eiendommens beliggenhet og eksponering, vedlikeholdsmessig status, og mulig alternativt bruk.

Hans Petter Tangen Storoslotaksts valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Hans Petter Tangen Storoslotakst Eiendomsmegling, Oslo - 1
  • Hans Petter Tangen Storoslotakst Eiendomsmegling, Oslo - 2
  • Hans Petter Tangen Storoslotakst Eiendomsmegling, Oslo - 3
  • Hans Petter Tangen Storoslotakst Eiendomsmegling, Oslo - 4
  • Hans Petter Tangen Storoslotakst Eiendomsmegling, Oslo - 5
  • Hans Petter Tangen Storoslotakst Eiendomsmegling, Oslo - 6

Hans Petter Tangen Storoslotakst, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HANS PETTER TANGEN

Selskapsform:

Enkeltpersonforetak

Stiftelsesdato

-

Org.nr:

970294155

Aksjekapital

0

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

68.310 Eiendomsmegling

Lederstillinger/Administrasjon

Innehaver

Hans Petter Tangen

Økonomisk informasjon

Omsetning

-

Fortjenestemargin

-

Antall ansatte

-