Om Hd Solskjerming AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Hd Solskjerming AS

Lasse Saltkjel

mer enn ett år siden

Bestilte solskjerming med ekspresslevering i slutten av mai 2020, mot tillegg i pris. Virksomheten garanterte at solskjermingen ville komme innen to uker, noe som var helt avgjørende for at jeg valgte dem. Solskjermingen ankom innen tiden, men den ene var produsert med feil mål (virksomheten tok mål).

Solskjermingen ble ikke montert før i slutten av august 2020, lenge etter den avtalte tiden. Virksomheten skylder på Covid19 og påberoper seg force majeure, men da tingen ble bestilt flere måneder

alfa omega

mer enn ett år siden

riktig velvillig i salgsøyeblikket, men når feil blir påpekt, er det umulig å komme gjennom

Hanne Utsi

mer enn ett år siden

Må si jeg vi var imponert, Ble kontaktet kort tid etter interesseskjema. Meget dyktig og hyggelig representant fra Fasadeprodukter som kom. Geir som dekket vårt område kom med innspill på våre ønsker om screens, ZIP Screens som vi hadde sett oss ut, målte, og snekker ordnet opp klart for montering siden vi hadde for lav takhøyde. Motoren (boksen) vil ikke synes i vindu. Anbefaler videre. Vi har bestilt

Atle Petter Freng

mer enn ett år siden

Bestilling omfattet 7 meter bred motorisert markise med tak montert på vegg + bytte av duker på eksisterende i andre etg. Sen levering, manglet tak modul, manglet vindkast modul, montert under tak (ikke vegg), feil mål på duk andre etg.
1 mnd. har gått og de har fremdeles ikke klart å rette opp feilene + utrolig vanskelig å få tak i via telefon. Godt råd, styr unna!!