Se på kart
Morterudvegen 52609 Lillehammer

Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS er en prisvinnende og innovativ tekstilprodusent som spesialiserer seg på møbelstoffer og bunadsstoffer i ull. Fabrikken er unik med hele produksjonsprosessen under samme tak, fra råmateriale til ferdigstilt produkt.

Østre Aker vei 24B0581 Oslo

OPT leverer tjenester til bedriftsmarkedet innen innramming, industrivask, pakking og distribusjon, gardinproduksjon, catering, bilpleie og gjenvinning.

Smiløkka 13173 Vear

Per O Meier As holder til i Tønsberg i Vestfold. Vi tilbyr alt av søm, vedlikehold og reparasjon av kalesjer og presenninger, solskjerming og båt- og bobilinteriør.Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Auglendsdalen 894017 Stavanger

Vi produserer sikkerhetsutstyr, værbestandig beskyttelse og produkter for bl.a offshoreindustrien.  #nl#Presenninger, sikkerhetsutstyr mm. #nl#- Ta kontakt for tilbud.

Ruudvegen 536015 Ålesund

HUFA Luefabrikk AS ble etablert i 1918 av Martin H. Ruud. Vi henvender oss kun til forhandlere ikke sluttbrukere. Ålesunds eneste spesial produsent av luer har utviklet seg til Norges største spesialist av uniforms- og barneluer. I 1917 var buntmaker Ruud i gang med å produsere skinnluer og fiskeluer. Kasjettlua, artikkel 206 er fortsatt en etterspurt lagervare og kanskje den mest kjente.

Skulevegen 115265 Ytre Arna

Vi er en systue som spesialiserer seg på skreddersydde moteplagg og unike design. Enten du trenger en kjole til en spesiell anledning eller et skreddersydd kostyme, kan du stole på vår kreativitet og håndverk.

Amtskaia 66700 Måløy

Måløy Industrisøm AS produserer båtkalesjer, båtputer og presenninger/spesialprodukter.Måløy Industrisøm AS produserer båtkalesjer, båtputer og presenninger/spesialprodukter.Siden 1966, har vi laget båtkalesjer og puter til flere norske båtprodusenter, samt spesialtilpasning og salg av produkter til en rekke forskjellige båter og andre formål.