Om Heimdal Eiendomsmegling AS avd Sentrum

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Omtaler om Heimdal Eiendomsmegling AS avd Sentrum

Heidi A. Ø. Beistad

mer enn ett år siden

Etter å ha hatt møte med flere meglere, valgte jeg å gi Benjamin Sollie ansvaret for salget av min leilighet på Møllenberg sommeren 2013. Dette er en avgjørelse jeg har jublet over hver dag siden.

Benjamin opprettet fra første møte av en god og åpen dialog, samtidig som han tydelig ga uttrykk for et høyt ambisjonsnivå. Resultatet ble at en salgsprosess som jeg i utgangspunktet hadde gruet meg til ble en veldig positiv opplevelse og jeg fikk en meget god pris for leiligheten min i et ellers tungt marked.

Med Benjamin som megler er man sikret et svært godt resultat samtidig som veien frem dit er både ryddig og hyggelig. Jeg gir ham mine varmeste anbefalinger.

Guri Svinsås

mer enn ett år siden

Vi valgte Benjamin Solli i Heimdal Eiendom etter anbefalinger/referanser funnet på nettet og som en av tre kandidater vi vurderte. Han gjorde en utmerket jobb med salget av min leilighet og vi er meget fornøyd med hele prosessen. Vi kan absolutt anbefale Benjamin Sollie til alle som skal selge bolig på Byåsen.

Sigrid og Johny Vassli

mer enn ett år siden

Vi ble anbefalt Heimdal Eiendomsmegling og var så heldige å få Benjamin Solli som megler. Vi følte at kontakten var bra fra første stund og fikk rydding og god informasjon under hele prosessen. Vi er meget godt fornøyd og anbefaler Benjamin Solli på det varmeste!

Asbjørn Mellemsether

mer enn ett år siden

Jeg valgte å bruke Benjamin Solli fra Heimdal Eiendomsmegling ved salg av min leilighet på Nidarvoll. Det har jeg ikke angret på et sekund. Prosessen var ryddig, profesjonell og rask. Med veldig god oppfølging av Benjamin fra første møtet vi hadde, til salget var i boks. Benjamin er en lun og fin type som jeg uten tvil vil anbefale til alle som skal selge bolig.

Kåre Malvik

mer enn ett år siden

Markedet for salg av bolig er vesentlig skrinnere her i Rissa enn f.eks. i Trondheim. Heimdal Eiendomsmeglings salgsgaranti var et stort pluss i så måte, og det var også betryggende å lese de gode anbefalingene av Benjamin. Vi er meget godt fornøyd med den måten han har gjennomført både det forberedende arbeidet og selve salgsprossesen på. Han er ryddig, effektiv og informerer fortløpende . Anbefales !

Ronny Skarpnes

mer enn ett år siden

Benjamin solgte leilighet for meg i 2012. Da jeg igjen skulle selge leiliget, var jeg ikke i tvil om å bruke ham en gang til. Like bra gjennomføring som forrige gang!
Kan uten tvil anbefale Benjamin Solli!!

Henrik Larsen

mer enn ett år siden

Jeg brukte Alexander til verdivurdering og salg av min leilighet i Klæbuveien. Alexander gjorde en kjempejobb og skaffet kjøper uten å ta leiligheten ut på markedet. Dette tjente både jeg og kjøper på! Takk for en ryddig prosess. Anbefales på det sterkeste!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Denne megleren var opptatt av å finne et objekt som passer for meg og min livsfase. Serviceinnstilt og objektiv. En dyktig mann, med et behagelig vesen. Nå vet jeg hvem jeg skal bruke til å selge, og hvem jeg trygt kan anbefale videre.

Bodil Kvalvik

mer enn ett år siden

Leste god omtale av megler Benjamin Solli på nettet og tok sjansen på å hyre ham til å selge min leilighet i Tr.heim. Salget ble svært positivt, og Benjamin gjorde en god og tillitsfull jobb. Punktlig og serviceinnstilt. God informasjonflyt gjennom hele prosessen. Jeg kan absolutt anbefale megler Solli.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Vi valgte å bruke Benjamin Solli fra Heimdal Eiendomsmegling ved salg av vår leilighet på Solsiden. Det har vi ikke angret på. Prosessen var for oss ryddig, profesjonell og rask. Vi vil definitivt anbefale Benjamin til våre venner og bekjente.

Kirsten Gaustad

mer enn ett år siden

Da familien skulle selge min tantes enebolig var vi veldig i tvil om hvilken megler vi skulle bruke.Jeg søkte litt på nettet og fant et navn hvor det var flere positive tilbakemeldinger. Jeg kontaktet Heimdal Eiendomsmegling og sa at jeg ville snakke med Benjamin Are Solli. På første møte med han kjente jeg at dette var riktig person for oss. Han var hyggelig å prate med, tok seg god tid og han kunne faget sitt. Han gjennomgikk prosessen grundig og han var tilstede for oss hele tiden både på tlf,sms og mail så vi følte vi var i trygge hender.Benjamin Are Solli anbefales på det varmeste fordi han er hyggelig, dyktig og ryddig :-) takk til Benjamin

Jardar Røhr-Godø

mer enn ett år siden

Fin salgsprosesss frå byrjing til slutt. Godt fornøyd!

Alexander Green

mer enn ett år siden

Vi valgte å bruke Benjamin Solli fra heimdal eiendomsmegling ved salg av vår andelsleilighet på moholt.

Han har vært svært service-innstilt, vennlig og tilgjengelig til alle døgnets tider. Han fikk vår leilighet kjempe raskt ut for salg og hadde interessenter fra tidligere visninger.

Sist, men ikke minst solgte han leiligheten til langt(!) over takst! Om jeg skal selge bolig i Trondheim igjen vil jeg utvilsomt velge han.

Lene Stigen

mer enn ett år siden

Når jeg skulle selge leiligheten min nå i vår, falt valget på Heimdal Eiendomsmegling og Benjamin Solli. Dette viste seg å være et meget fornuftig valg. Han gjennomførte salget hurtig og korrekt, og jeg kan anbefale han på det sterkeste!:-)

Lise Marie Wiik

mer enn ett år siden

Jeg vil rette en stor takk til Benjamin Solli for hans hjelp med å selge leiligheten min. Han var ryddig i hans arbeide, punktlig til avtaler og veldig hyggelig å prate med. Han var veldig dyktig i sitt arbeide og gjorde alt i sin makt for at jeg skulle få best mulig pris for min leilighet...han lyktes i aller høyeste grad!

Han svarer umiddelbart på både mail og sms, og gir deg gode råd underveis!

Widar L

mer enn ett år siden

Tiden kom for å selge 2 leiligheter i Trondheim og valget av megler falt på Heimdal Eiendomsmegling ved Benjamin Are Solli.
Benjamin Are Solli fremstod som en profesjonell, ryddig og høyst ærekjær eiendomsmegler. Prosessen var særdeles ryddig hele veien og vi følte oss meget godt ivaretatt og trygg på en rask og god handel. Resultatene av salgene var upåklagelige ++. Dette er en absolutt en megler som tar sine arbeidsoppgaver på alvor.
Anbefales på det varmeste.

Ingrid Fånes Hjemås

mer enn ett år siden

Vi var både spente og usikre da vi skulle selge vår bolig, og vi valgte,etter å ha vurdert flere meglere,å gi oppgaven til Heimdal Eiendomsmegling ved Benjamin Solli.Helt fra første stund følte vi oss veldig godt ivaretatt,og Solli var en svært dyktig og hjelpsom megler som vi følte vi kunne stole fullt og helt på. Salget ble gjennomført på en veldig ryddig og god måte, og vi er kjempefornøyde med den jobben Benjamin Solli gjorde for oss!
Anbefales!

Fornøyd boligselger

mer enn ett år siden

Heimdal Eiendomsmegling og megleren Rune Hallan solgte leiligheten min for en veldig god pris. Megleren var også både proff og hyggelig. Anbefales!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Jeg er veldig fornøyd med innsatsen til Benjamin Solli ved salget av min Leilighet! Han kan virkelig sakene sine. Benjamin er dyktig, profesjonell og iherdig. Jeg kan absolutt anbefale Benjamin Solli!

Lil Solnes

mer enn ett år siden

Benjamin Solli i heimdal Eiendom gjorde en utmerket jobb med salget av min leilighet og jeg er meget fornøyd med hele prosessen! Behagelig, raskt og effektivt jobbet. Jeg kan absolutt anbefale han til alle som tenker på salg av eiendom og vil helt klart velge han på nytt ved senere kjøp eller salg!

Gøril & Morten Kobberrød

mer enn ett år siden

Vi valgte å bruke Benjamin Solli fra Heimdal Eiendomsmegling til salg av hus på Sveberg. Benjamin er en strukturert selger som fulgte oss opp veldig godt. Kom med gode råd før visning. Og han holder det han lover. Huset ble solgt dagen etter visning. Og vi er meget fornøyd med prosessen.

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Benjamin fikk oppdraget med å selge min sentrumsleilighet.
Er meget fornøyd med hele salget.
Punktlig og svarer raskt på henvendelser.
Meget bra tilbakemelding gjennon hele prosessen.
Fikk langt over forventet sum for leiligheten.
ANBEFALES

Øyvind Voldsund

mer enn ett år siden

Vi valgte Benjamin Solli som megler etter anbefalinger vi leste på nettet. Benjamin innfridde definitivt forventningene vi hadde om en god megler. Han var ryddig og strukturert i arbeidet, informerte oss løpende gjennom hele prosessen, var godt kjent med området leiligheten vår ligger i, og gjorde seg kjent med leiligheten vår, slik at han var forberedt på spørsmål på visningen. Benjamin var alltid tilgjengelig når vi lurte på noe, og svarer på telefon, sms og epost innen få minutter nesten døgnet rundt. I tillegg var han flink å følge opp potensielle budgivere både før og etter visning slik at flest mulig ble med i budrunden. Vil på det varmeste anbefale Benjamin Solli som megler til alle som har planer om å selge leilighet i Trondheim!

Eirik Emanuelsen

mer enn ett år siden

Jeg valgte å bruke Benjamin Solli etter jeg hadde lest omtaler og hørt om andre som hadde brukt han som megler. Jeg var ute etter en rask og ryddig prosess, noe jeg fikk. Leiligheten i Høyskoleparken ble solgt 3 uker etter første møte (Til en meget tilfredstillende pris). Ved å bruke Benjamin vil du få en megler som er presis, ærlig, engasjert, tilgjengelig stort sett hele tiden og en som ønsker det beste for deg. Anbefales på det sterkeste!

Per Arne Hansen

mer enn ett år siden

Eiendomsmegler Simon Lund Eikrem ble valgt etter tips fra en kollega. -Og vi ble ikke skuffet. Vi hadde flere meglere på befaring, men ingen som var like engasjert, seriøs og dyktig som Simon. Han anbefales på det varmeste.

Tone E og Snorre Bøgeberg

mer enn ett år siden

Vi valgte Benjamin Solli etter tips fra kjente. Angrer ikke ett sekund på det. Benjamin gjorde en fremragende jobb og fikk solgt vår leilighet langt over takst. Han var svært profesjonell, punktlig, ryddig og ærlig. Vi fikk oppfølging både på mail,tlf og sms fra første stund. Den beste megleren vi har hatt opp gjennom årene. Anbefaler ham på det sterkeste. Tusen takk Benjamin!

Tina

mer enn ett år siden

Jeg valgte megler Benjamin Solli etter tips fra bekjente og bra skussmål på nettet. Det er absolutt det beste valget jeg har tatt. Benjamin er meget profesjonell, holder avtaler til punkt og prikke, serviceinnstilt, ansvarsfull, positiv, kreativ og tilgjengelig. Han er absolutt en megler som jeg kommer til å anbefale til alle.

Per Sveen

mer enn ett år siden

Av de fire forskjellige meglerfirma/meglere som jeg kontaktet for og vurdere salg av min bolig våren 2012 var det kun en som fremsto som seriøs og som valgte og bistå meg pr. sms. med objekter som var aktuelle for meg og kjøpe. Det var Eiendomsmegler Benjamin A. Solli ved Heimdal Eiendomsmegling avd. sentrum. Han fikk oppdraget med å selge min bolig. Han er en førsteklasses megler, men enda viktigere, han er et ærlig, ryddig, tillitsfullt og etterrettelig menneske som jeg hadde full tillit til igjennom hele salgsprosessen. Et godt og trygt bekjentskap igjennom en litt vanskelig salgsprosess. Men som Benjamin avsluttet med et godt resultat. ?

Sissel Haugen

mer enn ett år siden

Da vi skulle selge hytta vår i Snillfjord,valgte vi Heimdal eiendomsmegling og fikk Benjamin Solli. Det har vi ikke angret på. Han er en utrolig flink og hyggelig megler som stod på med privatvisninger og hovedvisning.Etter første hovedvisning var hytta solgt! Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet og kommer garantert til å bruke Benjamin Solli neste gang vi skal selge eiendom.

Øyvind Aspø

mer enn ett år siden

Vi er kjempefornøyd med oppfølgning og salg av leilighet i Lillebergveien og hus i Høgsetgrenda. Ønsker spesielt å takke Rune Øverlie for meget god innsats. Godt jobbet Rune :-)

Kenneth

mer enn ett år siden

Har brukt Heimdal enendomsmegler ved flere anledninger og er fantastisk fornøyd med "min" megler Benjamin Are Solie. plikt oppfyllende, alltid til stede og blid. kan trygt annbefale Benjamin Are Solie og Heimdal eiendom til alle som skal selge.

Hanne Kvello

mer enn ett år siden

Etter å ha vært på boligjakt i lengre tid hadde vi flere ganger opplevd å ikke få respons fra meglere på boliger vi var interessert i. Dette har nok ført til at vi ikke har lagt inn bud på boliger som vi ellers ville ha gjort. Da vi skulle selge vår bolig var det derfor svært viktig for oss å ha en megler som vi kunne stole på var godt tilgjengelig for mulige kjøpere og svarte raskt på henvendelser fra disse, slik at vi ikke gikk glipp av et potensielt salg.
Etter å ha erfart å kjøpe bolig hvor Benjamin Solli var megler var vi ikke i tvil om at vi ville velge han som megler til vårt eget salg.

Solli svarer umiddelbart på henvendelser, er hyggelig, fleksibel og pålitelig i forhold til avtalte frister.

Mari B

mer enn ett år siden

Når jeg skulle selge min bolig, falt valget mitt raskt på Benjamin Sollie ved Heimdal eiendomsmegling. Benjamin er profesjonell, har kort responstid på spørsmål, punktlig og en man kan stole på. Han har god kunnskap om boligmarkedet generelt noe som er vedlig positivt for både kjøp og salg, og han solgte min bolig for en pris som var mye mer enn forventet. Jeg anbefaler Benjamin på det sterkeste og kommer til å bruke han igjen ved en senere anledning!

Anonym bruker

mer enn ett år siden

Etter noen vurderinger om som skulle hjelpe oss med og selge vår bolig. Endte vi opp med å bruke Heimdal Eiendomsmegling ved Benjamin Are Solie. Vi har vært meget godt fornøyd gjennom hele prosessen. Ikke minst prisen vi endte opp med. Benjamin Sollie har også vært en god støttespiller mhp kjøp av ny bolig, også gjennom Heimdal Eiendomsmegling. Anbefales.

Henrik Austad

mer enn ett år siden

Heimdal Eiendomsmegling ved Benjamin Solli var en gedigen opptur. Etter å ha vurdert et knippe meglere valgte vi Solli, noe som viste seg å være et godt valg.

Foruten å være det beste tilbudet mtp pris, var Solli hyggelig, hjelpsom, svarte raskt på spørsmål, kunne regelverket (i motsetning til flere av de andre meglerne!) og kom med gode tips for hvordan salget burde gjennomføres.

Anbefales! (:;

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

738715007387 1500738 71 50073 87 15 00