Om Hellstrøm Flygel og Piano AS

Stort utvalg av nye og brukte pianoer og flygler. Alle med 10 års garanti. Reperasjoner, stemming, transport og taksering. Vi fører merkene C. Bechstein, W. Hoffmann, Zimmermann, Seiler, Rönisch, Grotrian Steinweg og Bohemia.

Om firmaet

Hellstrøm Flygel & Piano er en betydelig aktør i det Norske flygel og piano markedet.

Bedriften ble etablert i 1946 og sysselsetter i dag ca 8 personer. Vi holder til på Brattlikollen ca 10 min utenfor Oslo sentrum. Hos oss kan de, til en hver tid, se og prøve et rikt utvalg av nye og brukte flygler og pianoer.

Vi har instrumenter for alle utøvernivåer, og i alle prisklasser.

Ta kontakt og rådfør Dem med våre fagfolk enten det gjelder kjøp, salg, reparasjon eller flytting.

Hellstrøm Flygel og Piano AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 1
  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 2
  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 3
  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 4
  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 5
  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 6
  • Hellstrøm Flygel og Piano AS Piano, Orgel, Flygel, Oslo - 7

Omtaler om Hellstrøm Flygel og Piano AS

Hilde Svalheim

mer enn ett år siden

Fikk i hus nytt piano i dag, fra Hellstrøm. Det har blitt spilt på sammenhengende i hele kveld. Vakkert. Servicen vi har fått fra Hellstrøm kunne ikke vært bedre. Han forstod akkurat hva vi var ute etter, ga seg god tid til å informere og besvare alle spørsmål. Det er alltid en lettelse med folk som virkelig vet hva de holder på med.
Og er hyggelige.
Transporten gikk knirkefritt, og de bar ut vårt gamle piano uten å ta betalt.

Hans Erik Dahl

mer enn ett år siden

Hellstrøm er en utrolig uhyggelig mann. Jeg hadde lyst på et nytt piano, men går aldri inn dit igjen. Jeg har bedre tro på Aspheim, hvor de var hyggelige og mer interessert i å gjøre et salg. Hellstrøm var blærete og himmlet med øynene fordi jeg ikke viste alt om hvordan et flygel er bygget. Beklager at jeg ikke studerte konstruksjon av et flygel før jeg kom, jeg viste ikke at det var påkrevet. Da jeg prøvde et flygel, ropte han over butikken at nå stenger de snart. Jeg så på klokka at det fortsatt var 5 minutter til de stengte. Jeg skjønner at han ville stenge, men hvorfor ikke spørre om jeg ikke kunne komme tilbake imorgen... Dit går jeg aldri tilbake.

Svar fra firma

Jeg ble gjort oppmerksom på Hans Erik Dahl sin omtale av sin opplevelse hos oss. En slik behandling ville selvfølgelig være helt uakseptabel. Jeg kan ikke huske at jeg noengang har behandlet kunder på denne måten. Vi har som mål å hjelpe våre kunder til riktig valg av instrument. Dette krever god tid, og grundig informasjon. Jeg kan ikke annet enn å invitere lesere av Dahls omtale til et besøk i vår forretning for å erfare selv. Jeg garanterer at opplevelsen vil bli svært interessant og positiv. Med vennlig hilsen Trond S Hellstrøm. Pianostemmer/tekn. Daglig leder Hellstrøm Flygel og Piano AS

Mulige nummerkombinasjoner

222890772228 9077222 89 07722 28 90 77