Om HG-Regnskap Sandnes SA

HG-REGNSKAP er et autorisert regnskapskontor. Vi er 12 ansatte, 8 av disse er autoriserte regnskapsførere. Laget er organisert som et samvirkeforetak. Det vil si at alle som fører regnskap hos oss blir medlemmer og betaler en årlig kontingent.

Vi er HG-REGNSKAP - ØKONOMI I SENTRUM

HG-REGNSKAP SANDNES SA ble etablert i 1958 under navnet Høyland Gardsrekneskapslag.

Laget var i starten bare for bønder, men fra midten av 70-tallet åpnet en for andre næringsdrivende som hadde tilknytning til bøndene. I dag er laget åpent for alle som trenger å få ført regnskap.

HG-REGNSKAP er et autorisert regnskapskontor. Vi er 12 ansatte, 8 av disse er autoriserte regnskapsførere. Laget er organisert som et samvirkeforetak. Det vil si at alle som fører regnskap hos oss blir medlemmer og betaler en årlig kontingent.

For å bli autorisert kreves det både utdanning og regnskaps erfaring. Autorisasjonen forutsetter også at en holder seg faglig oppdatert. Vi gjennomfører en årlig oppdatering i henhold til regelverket. På denne måten har vi kontroll på lovverket.

HG-REGNSKAP holdt fra 1970 til 2015 i kontorlokaler i St. Olavs gate 2 i Sandnes. I Juni 2015 flyttet vi til nye lokaler i Hoveveien 46 i Sandnes hvor vi nå holder til i øverste etasje, rett over Felleskjøpet. I samme etasje har vi også Avløysarlaget Nord-Jæren. Parkering finner du rett ved døren, på øvre plan.

HG-REGNSKAP tar oppdrag for store og små næringsdrivende. Vi har nå omtrent 600 kunder, hovedsakelig innen jordbruksregnskap, men også en økende andel av andre enkeltpersonforetak og AS. Formålet for laget er å hjelpe kundene med regnskapsføring og økonomisk rådgiving og være et serviceorgan for medlemmene.

Bildegalleri

  • HG-Regnskap Sandnes SA Regnskap, Sandnes - 1
  • HG-Regnskap Sandnes SA Regnskap, Sandnes - 2
  • HG-Regnskap Sandnes SA Regnskap, Sandnes - 3
  • HG-Regnskap Sandnes SA Regnskap, Sandnes - 4
  • HG-Regnskap Sandnes SA Regnskap, Sandnes - 5

HG-Regnskap Sandnes SA, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHG-REGNSKAP SANDNES SA
Selskapsform:Samvirkeforetak
Stiftelsesdato03.01.1958
Org.nr:971428708
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje69.201 Regnskap og bokføring

Lederstillinger/Administrasjon

Ståle EspevikDaglig leder
Sigmund SvendsenStyrets leder
Leif Tore SveinsvollStyremedlem
Pål MalminStyremedlem
Maryon Søyland SandmoStyremedlem
Martin FolkvordVaramedlem
Runar GauselVaramedlem

Kategorier

Nøkkelord

økonomiregnskapskontorforretningsførerprosjektregnskapøkonomirådgivningregnskapsarbeidmomsavregningselvangivelseregnskapsvikarnæringsøkonomiøkonomisystemautorisert regnskapsbyrålandbruksregnskaplønnsregnskapligningspapirerjordbruksregnskapøkonomikonsulentregnskapsfirmaerskattetrekkreiseregningøkonomisystemerbokføringfirmaregistreringbokholderlønnsutkjøringlønningsregnskapregnskapstjenesterforretningsregnskapfaktureringsarbeidregnskapsløsningerlønnssystemregnskapskonsulentlønnsføringrådgivingbedriftsregnskapøkonomibistandregnskapsmedarbeiderhjelp til selvangivelseregnskapsførselskattehjelpregnskapsførerselskappurringregnskapsservicerekneskapskontorregnskapsavslutninglikningspapirerregnskapsrapporterskattespørsmålregnskapsprogramlønnsberegningregnskapførerrapporteringårsoppgjørbudsjettregnskaptjenesterøkonomitjenesteraccountinglønningsarbeidforretningsførselregnskapsfirmabedriftsetableringøkonomerregnskapsførerselskaperøkonomiservicebokførerarbeidsgiveravgiftbokføringstjenesterøkonomistyringavstemmingregnskapsregistreringlønnskjøringøkonomregnskapsrådgivningselvangivelsetjenesterdebetregnskapskonsulenterbilagsregistreringregnskapsoversiktregnskapsbistandselvangivelseføringregnskapsprogrammerbokførereregnskapsføringskattskatteberegningerøkonomikonsulenterøkonomiskmvaligningsoppgjørregnskapsoppdragfakturaselvangivelsehjelpregnskapsførerfirmaerregnskapsførerkontorerårsregnskapregnskapshjelpfirmaregnskapregnskapsførerfirmamomsbudsjetteringselskapsregnskapremittering

Mulige nummerkombinasjoner

516862005168 6200516 86 20051 68 62 00