HG-Regnskap Sandnes SA logo

HG-Regnskap Sandnes SA

Om firma

HG-REGNSKAP er et autorisert regnskapskontor. Vi er 12 ansatte, 8 av disse er autoriserte regnskapsførere. Laget er organisert som et samvirkeforetak. Det vil si at alle som fører regnskap hos oss blir medlemmer og betaler en...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 68 62...
Adresse

Hoveveien 46

4306 Sandnes

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

HG-REGNSKAP er et autorisert regnskapskontor. Vi er 12 ansatte, 8 av disse er autoriserte regnskapsførere. Laget er organisert som et samvirkeforetak. Det vil si at alle som fører regnskap hos oss blir medlemmer og betaler en årlig kontingent.

Vi er HG-REGNSKAP - ØKONOMI I SENTRUM

HG-REGNSKAP SANDNES SA ble etablert i 1958 under navnet Høyland Gardsrekneskapslag.

Laget var i starten bare for bønder, men fra midten av 70-tallet åpnet en for andre næringsdrivende som hadde tilknytning til bøndene. I dag er laget åpent for alle som trenger å få ført regnskap.

HG-REGNSKAP er et autorisert regnskapskontor. Vi er 12 ansatte, 8 av disse er autoriserte regnskapsførere. Laget er organisert som et samvirkeforetak. Det vil si at alle som fører regnskap hos oss blir medlemmer og betaler en årlig kontingent.

For å bli autorisert kreves det både utdanning og regnskaps erfaring. Autorisasjonen forutsetter også at en holder seg faglig oppdatert. Vi gjennomfører en årlig oppdatering i henhold til regelverket. På denne måten har vi kontroll på lovverket.

HG-REGNSKAP holdt fra 1970 til 2015 i kontorlokaler i St. Olavs gate 2 i Sandnes. I Juni 2015 flyttet vi til nye lokaler i Hoveveien 46 i Sandnes hvor vi nå holder til i øverste etasje, rett over Felleskjøpet. I samme etasje har vi også Avløysarlaget Nord-Jæren. Parkering finner du rett ved døren, på øvre plan.

HG-REGNSKAP tar oppdrag for store og små næringsdrivende. Vi har nå omtrent 600 kunder, hovedsakelig innen jordbruksregnskap, men også en økende andel av andre enkeltpersonforetak og AS. Formålet for laget er å hjelpe kundene med regnskapsføring og økonomisk rådgiving og være et serviceorgan for medlemmene.

HG-Regnskap Sandnes SAs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

HG-Regnskap Sandnes SA

Omsetning

10 888 tkr

Fortjenestemargin

-0.60 %

Antall ansatte

15

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra HG-Regnskap Sandnes SA er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HG-REGNSKAP SANDNES SA

Org.nr:

971428708

Selskapsform:

SA

NACE-bransje

69.201 Regnskap og bokføring

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

03.01.1958

Lederstillinger/Administrasjon
Ståle Espevik

Daglig leder

Sigmund Svendsen

Styrets leder

Viser 4 av 7
Proff logo
Kategorier
Nøkkelord
økonomi, landbruksregnskap, økonomirådgivning, regnskapskontor, regnskapsarbeid, regnskapsføring, jordbruksregnskap, forretningsfører, høyland gardsrekneskapslag, prosjektregnskap, momsavregning, selvangivelse, regnskapsvikar, næringsøkonomi, økonomisystem, autorisert regnskapsbyrå, lønnsregnskap, ligningspapirer, økonomikonsulent, regnskapsfirmaer, skattetrekk, reiseregning, økonomisystemer, bokføring, firmaregistrering, bokholder, lønnsutkjøring, lønningsregnskap, regnskapstjenester, forretningsregnskap, faktureringsarbeid, regnskapsløsninger, lønnssystem, regnskapskonsulent, regnskapsbyrå, lønnsføring, rådgiving, bedriftsregnskap, økonomibistand, regnskapsmedarbeider, hjelp til selvangivelse, regnskapsførsel, skattehjelp, regnskapsførerselskap, purring, regnskapsservice, rekneskapskontor, regnskapsavslutning, likningspapirer, regnskapsrapporter, skattespørsmål, regnskapsprogram, lønnsberegning, regnskapfører, rapportering, årsoppgjør, budsjett, regnskaptjenester, økonomitjenester, accounting, lønningsarbeid, forretningsførsel, regnskapsfirma, bedriftsetablering, økonomer, regnskapsførerselskaper, økonomiservice, bokfører, arbeidsgiveravgift, fakturering, bokføringstjenester, økonomistyring, avstemming, regnskapsregistrering, lønnskjøring, økonom, regnskapsrådgivning, regnskapsfører, selvangivelsetjenester, debet, regnskapskonsulenter, bilagsregistrering, regnskapsoversikt, regnskapsbistand, selvangivelseføring, regnskapsprogrammer, bokførere, skatt, skatteberegninger, økonomikonsulenter, økonomisk, mva, ligningsoppgjør, regnskapsoppdrag, faktura, selvangivelsehjelp, regnskapsførerfirmaer, regnskapsførerkontorer, årsregnskap, regnskapshjelp, lønn, firmaregnskap, regnskapsførerfirma, moms, budsjettering, selskapsregnskap, remittering
Mulige nummerkombinasjoner

51686200

5168 6200

516 86 200

51 68 62 00