Om Hilmar Hammerhei AS

Bor du i Oslo? Vurderer du ny markise/solskjerming? Vi tar mål og produseres på vår topp moderne fabrikk i Ski. Det gir rask levering. Vår ambisjon er å tilby deg de beste produktene. Med 50 års erfaring vet vi hva som kreves for at produktene skal vare i tiår etter tiår.Vår lokale tilknytning sikrer deg god service.

Om firmaet

En familieeid bedrift. Historien startet i 1960 da Hilmar Hammerhei startet opp i kjellerstua. Siden den gang har mye utviklet seg men de samme verdiene og den lokale identiteten består: Høy kvalitet, lokal identitet og god service. Vår ambisjonen er å tilby de beste produktene! Alle markisene våre produseres på vår topp moderne fabrikk i Ski. Vår ambisjon er å tilby deg de beste produktene på markedet. Med over 50 års erfaring vet vi hva som kreves for at produktene skal vare i tiår etter tiår. Vi har levert kvalitet til 85.000 boliger i Stor-Oslo.

Vi er ikke landsdekkende, men ønsker å fokusere på våre gode kunder i Oslo og omegn. Vår lokale beliggenhet i Oslo, Bærum og Ski gir sikrer deg en kort og forutsigbar leveringstid og god oppfølging. Hos oss slipper du å drukne i megnden av kunder fra hele landet. Vi hjelper deg. Vi har lang erfaring i å tilpasse solskjerming til kundens behov. Selgerne våre har 20-40 års erfaring. Løsningene blir bare så gode som menneskene bak dem. Derfor har vi satset på stabile og erfarne ansatte i produksjon og montering. Montørene våre har gjennomført opplæringen Autorisert Markisemontør

Bildegalleri

 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 1
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 2
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 3
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 4
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 5
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 6
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 7
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 8
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 9
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 10
 • Hilmar Hammerhei AS Solskjerming, Oslo - 11

Hilmar Hammerhei AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHILMAR HAMMERHEI AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato02.01.1989
Org.nr:952177206
Aksjekapital30000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje47.529 Butikkhandel med byggevarer ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Roger HammerheiDaglig leder
Roger HammerheiStyrets leder
Åse HammerheiStyremedlem

Omtaler om Hilmar Hammerhei AS

Henrik

mer enn ett år siden

En veldig erfaren og flink selger som kom på uforpliktende hjemmebesøk. Fikk levert 1 terrassemarkiser (LM Super), 1 duksift, 2 50mm utv. persienner og 3 innvendige plisser. Terrassemarkisen har sol- og vindautomatikk og har fungert veldig bra hittil. Innvendig plisser hadde en praktisk løsning som gjør det mulig å justere solskjermingen fra både oversiden- og undersiden av vinduet. Alt i alt er jeg veldig fornøyd.

Nøkkelord

rex markiseinnvendige persiennervindusmarkisermarkiser skimarkisezip screenscreenduk til markisekjøpe markiserutvendige persiennervindusmarkiseutvendige persienner skiterrassemarkiserscreen drøbakmarkisetilbudvindskjermpersienner ute og innemarkisersidemarkisemarkiser tilbudbytte markisedukpersienner drøbakmarkiseduk metervaremarkisedukerdukskiftutvendig persiennerfjernstyrt markisedukskift skimarkiseleverandørerduetterex markiserelektrisk persienne oslovinduer persiennermarkiser og persiennermarkiser rexpersiennersunscreenduk markisebalkongmarkiserinnvendig solskjermingmarkisereparasjonmarkisedukmarkisehusetutvendige persienner drøbakpersiennescreensterrassemarkisemarkiseserviceleveggmarkiser drøbakscreen skipersienner utvendigplissegardineruttrekkbar leveggsolskjerming vindumarkise servicescreen solskjerminglammellgardinersunscreensscreen zipmarkisestoffmarkiser follopersiennefabrikkutvendig persiennezip-screenkurvmarkisersolavskjemingrullegardinersolskjermingscreen folloreparasjon av markiserdukskift drøbaksolskjerming butikkpersienner follopersienner skiscreen solskjerming til sameiersolskjerming soveromplisse drøbakmarkiser til bedriftermarkiseleverandør i tomtermarkise til balkongpersienner uteelektrisk persiennermotor markisepersienner borettslagmarkiser til boligprosjektermarkiser til næringsbyggmarkiser borettslagscreen solskjerming borettslagvindskjerm sameiermarkiser til restaurantlevegg restauranterplisse follolevegg for restaurantermarkiser sameiersolskjerming på terrassensolskjerming næringsbygglevegg balkongplissèlevegg borettslagmarkisemotorplisse skibefaring markiserscreen til borettslagbalkongmarkisesolskjerming borettslagmarkisefirma flaskebekkplissègardinerrex markiser tomtermarkiser våglialevegg til å trekke utmotoriserte markisersy markiseduklevegg til restauranterutrekkbar leveggscreen markise borettslagskreddersydde markiserterrassemarkiser tomtersnorskift markiseskreddersy markisermarkiser til restauranterreparasjon markiserutepersiennerta mål av markiserservice markiservindskjerm borettslagsnorskiftmarkiser kontorlokalerscreen borrettslagbytte snor markisepersienner til borettslagrullegardinelektrisk markisemarkiseforhandler i tomtermarkiseforhandler tomtermarkise med motorvartikalmarkisemarkiser tomtervindskjerm restaurantscreen markise for borettslagvertikal markiserullgardinermarkiser næringsbyggscreen sameierplissevindskjerm drøbakgardin butikkvertikalmarkisemarkiser sigerudmarkiseleverandør tomterscreen for borettslagvindskjerm balkongscreen borettslagelektrisk persiennescreen markise til borettslagkurvmarkisemarkiser etter målmarkisebedrift i tomterenergisparing nye boligersolskjerming for borettslaglevegg til balkonglevegg sameierspesialsy markisedukscreen solskjerming sameiermarkisebedrift tomtermåltilpassede markisermarkiser til prosjektervindskjerm til restauranterskreddersydd markisedukplissegardinmarkiser elvestadsolskjerming sameierlevegg drøbakvindskjerming for restaurantersidemarkiser

Mulige nummerkombinasjoner

221563102215 6310221 56 31022 15 63 10