Om Hjemmedyrlegen - Heidi Nøstvig

Hjemmedyrlegen - dyrlege hjem til deg.Hektisk hverdag? Uten bil? Eldre eller bevegelseshemmet? I DistriktsNorge er dette en utbredt tjeneste. Nå kan du også bestille dyrlege hjem til deg. Hjemmedyrlegen er en eiervennlig tjeneste. Et hjemmebesøk sparer både verdifull tid og penger for deg som dyreeier. I tilfeller der man må bestille taxi for å ta seg frem, er tilbudet faktisk en rimeligere løsning.

Bildegalleri

  • Hjemmedyrlegen - Heidi Nøstvig Veterinær, Oslo - 1
  • Hjemmedyrlegen - Heidi Nøstvig Veterinær, Oslo - 2
  • Hjemmedyrlegen - Heidi Nøstvig Veterinær, Oslo - 3

Hjemmedyrlegen - Heidi Nøstvig, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnNØSTVIG HEIDI
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:969988739
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje75.000 Veterinærtjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Heidi NøstvigInnehaver

Omtaler om Hjemmedyrlegen - Heidi Nøstvig

Trygve Langholt

mer enn ett år siden

Dyr lege Heidi synes min søster Edith var flink. Hun fikk et meget godt inntrykk av henne. Rolig og flink dame.

Fornøyd

mer enn ett år siden

Etter å ha lest gode omtaler om denne veterinæren, så valgte jeg å bruke Nøstvig til videre behandling av hunden min. Det viste seg til å være et veldig godt valg, for makan til rolig veterinær som tar seg god tid til dyret skal en lete lenge etter. Jeg fikk også et godt inntrykk av veterinærens faglige styrke. Denne kombinasjonen er jo gull verdt hos en veterinær. Anbefales!

Nina E. Øyen

mer enn ett år siden

Vi har tre hunder og to katter og er veldig fornøyd med ordningen som bringer veterinæren hjem til oss. Heidi er kjempeflink med dyrene og vi har fått et veldig godt fohold til henne. Kan ikke få fullrost Dr. Nøstevig

Svein

mer enn ett år siden

Det er ingen ting å lure på, Nøstvig er en helt topp dyrlege. Beste vi har prøvd, og nå bruker vi henne fast. Anbefales!

Lise

mer enn ett år siden

Heidi er den beste dyrlegen som finnes. Jeg har brukt henne i 10 år nå, og hun har alltid stilt opp for de to kattene mine. Det er så deilig å ha en kjempeflink dyrlege som kommer hjem til deg, uten at det koster mye i det hele tatt. Jeg anbefaler alle å velge Heidi som sin dyrlege. Hun er så flink og tålmodig med både dyr og eiere, at jeg bare må anbefale henne på det varmeste!

Dyreeier

mer enn ett år siden

Rolig undersøkelse av dyrene med varsomhet og respekt. Tar seg også tid til å hilse og gi trygghet rundt situasjonen.

HK

mer enn ett år siden

Jeg fikk dessverre bare benyttet Heidi det siste året min kjære Susi levde. Skulle så ønske at vi hadde funnet henne før. Genuint glad i dyr og Susipusen min var ikke redd henne. Heidi kom hjem til oss da Susi måtte forlate meg etter 16,5 år. Det ble en verdig avslutning på et langt katteliv.

John Oen/Hanne Hansen

mer enn ett år siden

Har brukt Heidi i 20 år og fulgt henne overalt. At hun da i tillegg kommer hjem til deg - gjør saken enda enklere. Hun er billig og har et behagelig vesen som gjør at hun er flott å samarbeide med.

Grete Bø, Askim

mer enn ett år siden

Heidi Nøstvig er en av de sjeldene! Hun har alt det som veterinærer flest mangler -etter min mening. Hun er en rolig, varm og omsorgsfull person, med et sterkt ønske om å hjelpe.
Er man så heldig å bo i Oslo, hvor hun holder til, så er det ingen vits å lure!