Om Hofstad VVS AS

Vi utfører de fleste rørleggertjenester fra enkle oppdrag som skifte av kjøkkenkraner, dusjarmatur og reparasjon og bytte av alt VVS-utstyr, til levering og montering av varmtvannsberedere, radiatorer og dusjkabinett for å nevne noe.

VANNLEKKASJE

Vi reparerer og tetter alle typer vannlekkasjer. Har du lekkasje på et rør kan vi bytte ut den delen av røret som er defekt og spare deg for større kostnader. Vi tar alltid en vurdering på stedet sammen med deg. Ved vannlekkasje på kraner og varmtvannsberedere vil det stort sett lønne seg å kjøpe et nytt produkt i stedet for å reparere et gammelt. Vannskader er dyrt og følgeskadene dyrere. Kontakt oss med en gang du oppdager en lekkasje for å begrense skadene. Vannet finner de utroligste veier og er ikke alltid lett å se for et utrent øye.

REPARASJONER

Noen ganger kan det lønne seg å reparere en ødelagt kran, toalett eller annet utstyr, i stedet for å installere nytt. Ved feil og lekkasjer på kan du ta et bilde av problemet og sende det til oss. Det vil gjøre det enklere for oss å fastslå problemet for så å komme med en løsning. Det vil også bli lettere for oss å fastslå en riktig pris for arbeidene.

TETTE RØR

Dersom du har et tett toalett, rør eller sluk kan det være lurt å tilkalle en rørlegger før problemet blir verre. Vi bruker flere forskjellige metoder for å åpne et tett avløp. Metodene består blant annet i bruk av spesialutviklede kjemikalier som effektivt angriper proppen uten å skade røret og egne verktøy for å mekanisk åpne det tette avløpet.

REHABILITERING AV BAD OG KJØKKEN

Vi kan hjelpe deg med rørarbeidet! Mange velger å gjøre oppussing av bad og kjøkken på egenhånd, men kan trenge hjelp til frakobling av rørene før arbeidene starter og tilkobling av det nyinnkjøpte utstyret når alt er ferdig. Vi har gode priser på alt fra blokkering og tilkobling av rør og kraner til komplette røranlegg. Ta kontakt for et godt tilbud og flere gode råd. Det lønner seg å engasjere rørleggeren fra starten.

NYBYGG / ENEBOLIGER

Vi leverer alt utstyr og utfører alt nødvendig rørleggerarbeid ved oppsetting av nybygg.

- Bunnledning

- Tilkobling av vann og avløp

- Innvendig røropplegg

- Utstyrsmontering

- Varmepumpe og gulvvarme

Bildegalleri

  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 1
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 2
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 3
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 4
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 5
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 6
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 7
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 8
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 9
  • Hofstad VVS AS Rørlegger, Trondheim - 10

Hofstad VVS AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHOFSTAD VVS AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato14.08.2017
Org.nr:919486163
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.221 Rørleggerarbeid

Lederstillinger/Administrasjon

Kristian HagenDaglig leder
Roy HofstadStyrets leder

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

908559089085 5908908 55 90890 85 59 08