Om Homannsberget Camping

Homannsberget camping er en familievennlig campingplass som ligger idyllisk til ved Drammensfjorden, ca. en kilometer syd for Svelvik sentrum.

Om oss

Campingplassen inngår i et flott kulturlandskap omgitt av fruktgårder og jordbæråkre. Nyplukkede og søte jordbær en viktig del av det sommerens gode campinglivet i Svelvik.

På vei opp fra stranda på Homannsberget CampingHomannsberget Camping er et av de beste utgangspunkt for dagsturer til severdigheter og aktiviteter på hele Østlandet. Drammen ligger like i nærheten, og Oslo er kun en times biltur unna.

Nærområdet har mange gode fiske- og badeplasser, og skogområdene byr på fine naturopplevelser året rundt. Det er bare 500 meters gange til nærmeste matvarebutikk og 15 minutter til Svelvik sentrum. Byen Svelvik beskrives som Norges nordligste sørlandsby med sjarmerende trebebyggelse og gjestehavn.

På Homannsberget camping er det god plass til døgngjester med campingvogn, bobil eller telt for kortere eller lengre opphold. Vi kan tilby flate områder på grassletter, alle med tilgang til strøm.

Vårt serviceanlegg har god toalett- og dusjkapasitet. Det er vaskerom og kjøkken som kan benyttes av gjestene. Og det er en egen stasjon for tømming av kjemikalietoalett og spillvann.

Bildegalleri

  • Homannsberget Camping Campingplass, Drammen - 1
  • Homannsberget Camping Campingplass, Drammen - 2
  • Homannsberget Camping Campingplass, Drammen - 3
  • Homannsberget Camping Campingplass, Drammen - 4
  • Homannsberget Camping Campingplass, Drammen - 5

Homannsberget Camping, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnHOMANNSBERGET CAMPING Hans E. Aamodt
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:990188173
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje01.240 Dyrking av kjernefrukter og steinfrukter, 55.300 Drift av campingplasser

Lederstillinger/Administrasjon

Hans Edvard AamodtInnehaver