Om firma

Homannsberget camping er en familievennlig campingplass som ligger idyllisk til ved Drammensfjorden, ca. en kilometer syd for Svelvik sentrum.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 77 25...
Adresse

Strømmveien 55

3060 Svelvik

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Homannsberget camping er en familievennlig campingplass som ligger idyllisk til ved Drammensfjorden, ca. en kilometer syd for Svelvik sentrum.

Om oss

Campingplassen inngår i et flott kulturlandskap omgitt av fruktgårder og jordbæråkre. Nyplukkede og søte jordbær en viktig del av det sommerens gode campinglivet i Svelvik.

På vei opp fra stranda på Homannsberget CampingHomannsberget Camping er et av de beste utgangspunkt for dagsturer til severdigheter og aktiviteter på hele Østlandet. Drammen ligger like i nærheten, og Oslo er kun en times biltur unna.

Nærområdet har mange gode fiske- og badeplasser, og skogområdene byr på fine naturopplevelser året rundt. Det er bare 500 meters gange til nærmeste matvarebutikk og 15 minutter til Svelvik sentrum. Byen Svelvik beskrives som Norges nordligste sørlandsby med sjarmerende trebebyggelse og gjestehavn.

På Homannsberget camping er det god plass til døgngjester med campingvogn, bobil eller telt for kortere eller lengre opphold. Vi kan tilby flate områder på grassletter, alle med tilgang til strøm.

Vårt serviceanlegg har god toalett- og dusjkapasitet. Det er vaskerom og kjøkken som kan benyttes av gjestene. Og det er en egen stasjon for tømming av kjemikalietoalett og spillvann.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Homannsberget Camping

Omsetning

0 tkr

Fortjenestemargin

0.00 %

Antall ansatte

0

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Homannsberget Camping er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HOMANNSBERGET CAMPING Hans E. Aamodt

Org.nr:

990188173

Selskapsform:

ENK

NACE-bransje

01.240 Dyrking av kjernefrukter og steinfrukter

55.300 Drift av campingplasser

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33772563

3377 2563

337 72 563

33 77 25 63