Om Hrvc Snekker og Håndverkstjenester AS

Vi opprettet firmaet i 2012, men vi har lang erfaring innen snekring og maling (Godkjent tømrer). Vi tilbyr hyggelige timepriser, vi har også fine faste priser på verander, vinduer, maleroppdag osv. Vi har også samarbeid med elektriker og rørlegger. Ingen jobber er for små så har du noe småplukk du aldri har fått tatt så ta telefonen fatt og ring oss på 92449947 så kommer vi i full fart.

Kvalitet

Vi har satt oss som mål at alle oppdrag skal utføres med høy håndverkmessig kvalitet. Dette ivaretas ved ansatte med lang erfaring og fagbrev i faget. Kvaliteten ivaretas også gjennom kontroll i vårt kvalitetssikringsystem.

Kompetanse

Våre ansatte har mange års erfaring fra variert arbeid i tømrerfaget. Ved å kombinere erfarne og nyutdannede tømrere i lag sikrer vi også god opplæring av yngre medarbeidere. Som leder og ansvarlig for prosjektene har vi ansatt en byggmester til å ivareta prosjektering og ledelse av våre prosjekter.

Samarbeidspartnere

Som samarbeidspartnere har vi kontakt med en rekke aktører innen håndverkbransjen. Dette gjør at vi kan tilby våre oppdragsgivere komplette løsninger.

Hrvc Snekker og Håndverkstjenester AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Hrvc Snekker og Håndverkstjenester AS Tømrer, Bygningssnekker, Arendal - 1
  • Hrvc Snekker og Håndverkstjenester AS Tømrer, Bygningssnekker, Arendal - 2

Omtaler om Hrvc Snekker og Håndverkstjenester AS