Om Hud Vest AS

Vi tilbyr kosmetiske behandlinger for kvinner og menn, som rynkebehandling, fillers, Belkyra®, Sculptra®, PRP, behandling for håravfall og Derma pen.Du finner oss på Stord.Alle behandlinger starter med konsultasjon hos vår lege. Vi har 25 års aldersgrense, men gjør i enkelte tilfeller unntak av medisinske grunner.

Behandlinger

Vi tilbyr ulike behandlinger. Disse er basert på injeksjoner, avansert microneedling og plasmateknologi. PRP gir økt hårveskt.

Rynkebehandling

Vi tilbyr effektiv rynkebehandling ved bruk av Vistabel® med virkestoff botulinumtoksin type A. Behandlingen er spesielt godt egnet for behandling av rynker i pannen, mellom øynene (sinnarynken) og fra øyekroken (smilerynker).

Fillers

Fillers kan brukes for å forme og forstørre leppene, fjerne mørker ringer under øynene og redusere nasolabiale linjer (linjene fra nesen til munnvikene). Vi bruker Juvederm® serien.

Belkyra ®

Belkyra® brukes for å fjerne overflødig fett og er spesielt godt egnet for å fjerne dobbelthake. Effekten er permanent.

Sculptura ®

Sculptura® er en filler laget av melkesyre (PLLA) og øker kroppens egen produksjonen av kollagen. Behandlinegn er særlig egnet på nasolabiale linjer, rynker og linjer rundt munnen, på kinn og hake samt innsunken og slapp hud i kinnene. Normalt trenger man 2-4 behandlinger, effekten kommer gradvis og er langvarig (2-4 år).

PRP

Ved hjelp av pasientens eget blod behandles solskader, arr, strekkmerker, ujevn hudfarge, slapp hud og poser/mørke ringer under øynene. Behandlingen brukes også mot håravfall. I første omgang anbefaler vi 2-3 behandlinger og deretter 1-2 behandlinger i året for vedlikehold.

Plasma og Derma pen

Plasma pen (plasmateknologi) kan brukes til å stramme opp huden på øvre og nedre øyelokk , behhandlig av rynker/fine linjer, strekkmerker, arr og keloider.

Derma pen (avansert microneedling) kan brukes til å behandle slapp hud, rynker/fine linjer, arr og porer.

Lignende bedrifter i nærheten

  • Hud Vest AS Helsetjeneste, Stord - 1
  • Hud Vest AS Helsetjeneste, Stord - 2
  • Hud Vest AS Helsetjeneste, Stord - 3

Hud Vest AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

HUD VEST AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

25.02.2019

Org.nr:

922557802

Aksjekapital

60000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Styrets leder

Thomas Maximilian Kaldestad

Økonomisk informasjon

Omsetning

580 tkr

Fortjenestemargin

54,8 %

Antall ansatte

-

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

940966129409 6612940 96 61294 09 66 12