Om firma

Hudlege med doktorgrad på medisinsk laserbehandling. Vi garanterer trygge og effektive behandlinger. Permanent hårfjerning med LightSheer diode-laser. utsprengte blodkar, aknearr, rynker, pigmentflekker.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
73 99 22...
Adresse

Olav Tryggvasons gate 39

7011 Trondheim

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Åpent

9:00 - 16:00

Omtaler

Hudspesialisten AS har valgt å ikke vise omtaler.

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Hudlege med doktorgrad på medisinsk laserbehandling. Vi garanterer trygge og effektive behandlinger. Permanent hårfjerning med LightSheer diode-laser. utsprengte blodkar, aknearr, rynker, pigmentflekker.

Om firmaet

Hudspesialisten AS (tidl. Senter for estetisk laserkirurgi) hjelper deg med å fjerne sjenerende hårvekst, plagsomme forandringer i huden samt generell pleie av huden din. Vi har spesialisert oss på laserbehandling, og garanterer trygg og dokumentert effektiv behandling av: Uønsket hårvekst - utsprengte blodkar - solskadet hud - pigmentflekker - hypertrofiske arr - keloid - strekkmerker - rynker - akne. Arr etter akne - armhulesvette. Medisinsk hudpleie. I tillegg til laser- og klinikkbehandlinger fører vi en rekke medisinsk utprøvde og bevist virksomme produkter til pleie av huden. På nettsiden kan du bestille en gratis hudvurdering hos oss.

Hudspesialisten ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Hudspesialisten AS

Omsetning

5 587 tkr

Fortjenestemargin

11.10 %

Antall ansatte

4

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Hudspesialisten AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

HUDSPESIALISTEN AS

Org.nr:

992763264

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

86.221 Spesialisert legetjeneste, unntatt psykiatrisk legetjeneste

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

22.05.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

73992200

7399 2200

739 92 200

73 99 22 00