Om firma

Vårt mål er å gjøre badet ditt til et enda bedre rom å være i. Med en gjennomtenkt baderomsinnredning håper vi at det blir lettere å gjøre seg klar for livets viktige begivenheter. Vi tror helhjertet på at du får det beste...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
33 33 02...
Adresse

Fjordgaten 13A

3125 Tønsberg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vårt mål er å gjøre badet ditt til et enda bedre rom å være i. Med en gjennomtenkt baderomsinnredning håper vi at det blir lettere å gjøre seg klar for livets viktige begivenheter. Vi tror helhjertet på at du får det beste utgangspunktet i et herlig miljø som springer ut av deg selv, et bad som gjenspeiler nettopp hvem du er.

VÅR HISTORIE

Sent på 80-tallet, i et verksted i Skåne, lager to designentreprenører glassvegger for kontorer og hoteller som har etterspurt løsninger som ennå ikke finnes. Selskapet, som kaller seg Inredningsglas, rister liv i bransjen og beviser at de er like gode til å lage skreddersydde, skråkappede glass som rettvinklede standardstørrelser. Snart er det ikke bare yrkesfolk som bestiller, men også forbrukere som via utvalgte forhandlere kan kjøpe kundetilpassede glassløsninger – først i Sverige etter hvert også i hele Norden.

Drøyt ti år senere gir INRs innovative design nytt liv til svenske baderom, samtidig som smålandske Aspen produserer sine første baderomsmøbler. Gjennom ferdigmonterte kvalitetsmøbler med smarte detaljer opplever Aspen, på samme måte som INR, en eksplosiv vekst. Fellesnevneren er tanken om å tilfredsstille et sug etter innovativ baderomsinnredning som lages i henhold til den nordiske designtradisjonen – bare nå med en moderne og kreativ vri. I dag fører vi arven videre under ett felles varemerke: INR – Iconic Nordic Rooms.

INR har siden 2010 vært eid av risikokapitalselskapet CapMan og noen medarbeidere i nøkkelstillinger. CapMan valgte å kjøpe opp de to ledende baderomsselskapene, som begge ble startet av entreprenører og kåret til gasellebedrifter takket være innovativ drift og personaliserte produkter av høy kvalitet. Like etterpå utvidet man driften østover gjennom et oppkjøp av den finske baderomsinnrederen Sanka. Sammen utfordrer vi den nordiske baderomsnormen.

HVA VI TROR PÅ

I vår verden er hvert menneske unikt. Derfor er målet vårt å utvikle baderomsinnredning som får deg til å bli stolt over din egen stil.

I ditt hjem er det et rom der livets viktige forberedelser finner sted. Vi tror helhjertet på at du får det beste utgangspunktet i et herlig miljø som springer ut av deg selv, et sted som gjenspeiler nettopp hvem du er.

Vår oppgave er å skape de riktige forutsetningene gjennom smarte, innovative løsninger som er utformet etter hvordan du ønsker å starte dagen. Eller avslutte den, for den saks skyld. På et sted der du virkelig trives og kan være deg selv. I baderommet.

Velkommen til INR – Iconic Nordic Rooms. I vår verden er det rom for flere ulike personligheter. La din ta plass.

INR Norge ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

INR Norge AS

Omsetning

94 493 tkr

Fortjenestemargin

19.80 %

Antall ansatte

14

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra INR Norge AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

INR NORGE AS

Org.nr:

992294647

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

46.739 Engroshandel med byggevarer ikke nevnt annet sted

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.2008

Lederstillinger/Administrasjon
Petter Kvernstrøm

Daglig leder

Carsten Friis

Styrets leder

Åke Johan Nyman

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

33330200

3333 0200

333 30 200

33 33 02 00