Om Isoenergi AS

Eksperten på blåseisolering og etterisolering

Vi leverer blåseisolering av alle typer konstruksjoner, både i nybygg og eldre bygninger, og vi tar både små og store oppdrag over hele landet.

Vi begynte i det små som en tilleggs-næring til byggevirksomheten vi holdt på med til daglig. Men vi fant ut etterhvert ut at dette kom til å bli en fulltidsgeskjeft. Da begynte vi sakte men sikkert å ekspandere.

Fra å kun benytte produktet til etterisolering lokalt hos private huseiere. Også på våre egne byggeprosjekter. Til slutt begynte vi å satse ut mot nybygg/proffmarkedet.

Vi klarte å få til avtaler med byggmesterbedrifter, huskjeder, byggevarehus og andre aktører innen byggebransjen. Disse skjønte fort at produktet vårt er meget godt egnet til isolering også i nybygg.

Bildegalleri

  • Isoenergi AS Isolering, Modum - 1
  • Isoenergi AS Isolering, Modum - 2
  • Isoenergi AS Isolering, Modum - 3
  • Isoenergi AS Isolering, Modum - 4

Isoenergi AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnISOENERGI AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato15.11.2008
Org.nr:993469769
Aksjekapital200000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje43.990 Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet

Lederstillinger/Administrasjon

Børre FinsrudDaglig leder
Børre FinsrudStyrets leder
Pål Erling WassendVaramedlem

Omtaler om Isoenergi AS

Sven

mer enn ett år siden

Kan anbefale dette firmaet på det sterkeste!
Jeg har brukt dette firmaet på alle de siste husene jeg har bygget, de har isolert både vegger, himlinger og bjelkelag, ja jeg har sluttet helt å isolere på den gamle tradisjonelle måten etter at jeg kom i kontakt med Isoenergi. De kommer alltid når de skal, og prisen er langt rimeligere enn å isolere på gamlemåten, så jeg har spart mange tusen kroner på hvert eneste hus, så jeg er superfornøyd og kan ikke få fullrost dette firmaet, og måten de utfører jobbene på :-)

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

917412959174 1295917 41 29591 74 12 95