Om Jærtannlegene AS

Hos oss møter du trivelige og erfarne tannleger og tannhelsesekretærer som setter DEG i fokus. Våre verdier er kvalitet, trygghet og service. I møte med deg som pasient legger vi hver eneste dag stor vekt på leve opp til nettopp dette. Klinikken har trappefri adkomst fra Smiegata og ligger i etasjen over tidligere Eurosko. Gamle og nye pasienter ønskes velkommen til vår nye klinikk på Bryne, byen på Jæren. Om du har spørsmål eller ønsker å bestille time, ta kontakt på telefon.

Om oss

JærTannlegene består av en glad gjeng på 5 personer som står på for at du skal få førsteklasses service i gode og trygge omgivelser. Vi har variert erfaring fra både offentlig og privat tannlegevirksomhet.

Du som kunde er vår beste ambassadør, og vi gjør derfor alt vi kan for at du skal finne deg til rette hos oss og blir fornøyd når behandlingen er ferdig. Vi legger stor vekt på at vi gjennom ord og handling skal leve opp til verdiene våre som er kvalitet, trygghet og service.

Om du gruer deg for å gå til tannlegen kan du trygt ta kontakt med oss. Vi blir i fellesskap enig om et behandlingsopplegg tilpasset dine ønsker og behov.

Vi har gleden av å informere om at tannlege Maria Steinarson begynte hos oss 1. januar 2015, og at Tone S. Thengs begynte som tannhelsesekretær 1. desember 2014.

Heidi Bøe Honningsvåg

Heidi er født og oppvokst på Tu i Klepp, hvor hun fortsatt bor. Hun er utdannet tannlege fra Universitetet i Oslo i 1995. Etter endt utdannelse var hun ansatt i 12 år i den offentlige tannhelsetjenesten (Vigrestad og Bryne). Deretter arbeidet hun i nesten 4 år i privat praksis på Kverneland, før hun overtok Lauritz Aarslands tannlegepraksis vinteren 2011.

Heidi er gift og har to barn som er aktive i skolekorps, håndball og fotball. Hennes store fritidsinteresse utenom hjem og familie er Tu skulekorps hvor hun tidligere var leder i mange år og nå har ansvar for instrumentene. Hun er også ivrig tilskuer på alle håndball- og fotballkamper.

Jærtannlegene AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Jærtannlegene AS Allmenn Tannlege, Time - 1
  • Jærtannlegene AS Allmenn Tannlege, Time - 2
  • Jærtannlegene AS Allmenn Tannlege, Time - 3
  • Jærtannlegene AS Allmenn Tannlege, Time - 4
  • Jærtannlegene AS Allmenn Tannlege, Time - 5