tannhelse 

treff 9966 bedrifter i dette området

Julsundvegen 116412 Molde
logo

Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvaret for den offentlege tannhelsetenesta i fylket. Tannhelsetenesta har 37 tannklinikkar i 34 av dei 36 kommunane i fylket

(5)

Kjøpmannsgata 35B7500 Stjørdal
logo

Vi tilbyr alle typer tannbehandling med ekstra fokus på de med tannlegeskrekk.Tannlege Arvid Andersson, Carolina Chemis, Eivind Trondsen, Sunniva Thoresen og Tannpleier Johanna Emilie Thoresen.Vårt mål er å skape et avslappende og stressfritt miljø for deg som pasient. Stjørdal Tannhelsesenter ligger midt i Stjørdal sentrum.

Bjørnstjerne Bjørnsons veg 66412 Molde
logo

Møre og Romsdal fylkeskommune har ansvaret for den offentlege tannhelsetenesta i fylket. Tannhelsetenesta har 37 tannklinikkar i 34 av dei 36 kommunane i fylket

C. J. Hambros plass 70164 Oslo
logo

Odontia godetenner, tidligere godetenner* as, tilbyr de fleste vanlige tannhelsetjenester. Vi holder til ved Tinghuset, midt i Oslo sentrum. Lang erfaring med tannlegeskrekk.

Sagstuveien 11914 Ytre Enebakk
logo

Hos oss får du den beste tannbehandlingen i trygge og behagelige omgivelser.

Rådhusveien 2A1940 Bjørkelangen
logo
Kirkevegen 2A2150 Årnes
logo

Velkommen til Tannlege Oda Brunvoll og Johanna Røst Hagen Hos oss kan vi tilby deg alle typer behandlinger: Undersøkelse/konsultasjon av tenner, tannkjøtt og munnhule. Fyllingsbehandling, rotfylling, enkel og kirurgisk tanntrekking. Krone- og brobehandling, implantatprotetikk og estetisk tannbehandling.

Rådhusveien 207100 Rissa

Tannlege Fredrik Persson.

Arkitekt Eckhoffs gate 14010 Stavanger
logo

Administrasjon for Tannhelse Rogaland FKF. Gå inn på vår hjemmeside for direkte telefonnummer til din tannklinikk.

Bøgata 113800 Bø I Telemark
logo

Vi tar vare på tennene dine saman med deg. Per Fredrik Valle, Andrè Ladiszlaidesz og Anne Haugan ynskjer nye og gamle pasientar velkommen til klinikken vår i Bøgata 11. Vi er alle utdanna ved universitetet i Oslo og medlem av Den norske tannlegeforening. Saman har vi lang og breid erfaring. Hjå oss blir du møtt av omsorg, kunnskap og kvalitet.

Kirkeveien 64A0364 Oslo
logo

Vi holder til i 3. etasje i Majorstuhuset med heis. Her driver vi moderne allmennpraksis i nye, lyse lokaler og tilbyr alt innen tannbehandling.Vi har god erfaring med pasienter med ”tannlegeskrekk”, og oppdaterer oss regelmessig på nye behandlingsteknikker. Akuttbehandling tilbys i åpningstiden. Vi er seks som som jobber her.

Stokmovegen 27500 Stjørdal
logo

Vi tilbyr alle typer tjenester innen vanlig tannhelse! Tannlege Arne- Henrik Finnanger, Greger Fostad, og Stian Sundly.

Krambugata 14330 Ålgård
logo

Me er ein allmennpraksis som tilbyr det meste av behandling, enten hos oss eller i samarbeid med spesialistar.

Skolegata 147713 Steinkjer
logo

Tannlege Frank Bilstad og tannlege Lars Rudel startet praksisen i 2014, mens tannlege Håvard Moensluttet seg til oss høsten 2021. Fra 2023 jobber også tannlege Yvonne Rudel i praksisen 2 dager i uka. I vår moderne allmennpraksis legger vi vekt på høy faglig kvalitet og omtanke for våre pasienter mens vi etterstreber å holde et godt miljø innad i klinikken. Vi tilbyr det meste innen allmenn tannbehandling, i tillegg til at Lars Rudel utfører implantatbehandling.