Om Jærbuen Kafé

Velkommen til Kafé Jærbuen. Vi gjør hvert måltid til en fest - etter ditt behag.

Om oss

Velkommen til Kafé Jærbuen. Vi gjør hvert måltid til en fest - etter ditt behag.

Kafè

I kaféen har vi plass til 140 gjester. Vi har som mål å gi gjestene våre en opplevelse av varme og hjemlig atmosfære. Du skal føle deg velkommen og at du blir tatt vare på fra du kommer inn. Menyen i kaféen varierer. Du vil alltid finne en "Dagens rett", som er vår anbefaling den dagen. Samtidig er det godt utvalg av velsmakende kvalitetsmat. Noen klassikere er alltid på menyen, for eksempel kjøttkaker.

Søndagsmiddag – hver søndag fra 12-17. God heimelaga mat, framstilt av gode råvarer og masse kjærlighet.

Vi ønsker at Kafé Jærbuen skal være en plass alle trives. En treffplass der det er hyggelig å være. Vi har god plass til barnevogner, og en lekekrok for de litt større barna. Velkommen til oss.

Restaurant - NYHET:

Fra og med 25. februar har Nærbø og Jæren fått et nytt restauranttilbud. Da åpner vi restaurant i kafélokalene våre! Dette blir et tilbud som går den siste lørdagen i måneden. Vi dekker bordene og har alle rettigheter. Menyene er varierte og i kjent Kafé Jærbuen-kvalitet. Både den sultne og den som bare ønsker en smårett finner noe som frister.

Bordbestilling på telefon 51 43 38 17.

Datoer for Restaurant Jærbuen: 30.9., 28.10., 15.11. Velkommen!

Møte/konferanse.

I forbindelse med møter og konferanser tilbyr kjøkkenet alle typer mat. Vi har god kapasitet på kjøkkenet, og løser de fleste ønsker. Smørbrød, tapas, påsmurt, buffet eller varm mat? Be oss om anbefaling og tilbud. Vi har gjerne et planleggingsmøte i forkant for å avklare små og store detaljer. Deretter skreddersyr vi arrangementet etter ønsker og behov. Vi er godt utstyrt når det gjelder teknisk møteutstyr, og skaffer om nødvendig det som måtte trenges.

Vi kan ta mot alle typer grupper; fra små grupper til store forsamlinger. Enten dere ønsker å sitte ved bord eller i kinoløsning, har vi nødvendig utstyr.

Selskap/bryllup.

Vi er stolte og glade over alle gode tilbakemeldinger vi har fått etter bryllup, konfirmasjoner, familieselskap og andre feiringer som har vært arrangert hos oss. Runde eller firkantede bord? Langbord eller hestesko? Vi rigger og dekker. Prisene våre inkluderer duker, lys og servietter. Før selskapet har vi et møte der vi går gjennom alle detaljer. I menyen finnes noen få eksempler for hva vi kan servere av mat. Vi lager det meste som måtte ønskes - alltid etter våre høye krav til kvalitet og god smak. Det følger fritt valg av forrett og dessert fra meny med hovedmenyen. Kaffe til dessert og kake er inkludert. Eventuelt spesielt tilbehør må bestilles i tillegg. For bryllup og selskap kan selskapsarrangøren ta med alkoholholdig drikke, som våre servitører da vil servere. Det er også greit å ha med egne kaker.

Catering

Private arrangement, firmafest, møtemat, overtidsmat - vi leverer det du måtte ønske. Menyene våre er veiledende og vi tar gjerne utfordringen om å lage noe spesielt. Kontakt oss for tilbud! Vi har god kapasitet på kjøkkenet, og leverer alltid etter våre høye krav til kvalitet og god smak.

Tapas

Alternativene er mange, og du kan skreddersy ditt eget tapasbord. Velg 5 varianter 335,- inkludert stekte poteter, gresk salat og foccaciabrød. Ønsker du flere enn 5 varianter er det et tillegg på 25,-.

Lokaler

Kafeen - vi ønsker at Kafé Jærbuen skal være en plass alle trives. En treffplass der det er hyggelig å være. Vi har god plass til barnevogner og en lekekrok for de litt større barna. I kaféen har vi plass til 140 gjester. Vi har som mål å gi gjestene våre en opplevelse av varme og hjemlig atmosfære. Du skal føle deg velkommen og at du blir tatt vare på fra du kommer inn. Menyen i kaféen varierer. Du vil alltid finne en "Dagens rett", som er vår anbefaling den dagen. Samtidig er det godt utvalg av velsmakende kvalitetsmat. Noen klassikere er alltid på menyen, for eksempel kjøttkaker. Tapas er også en populær rett som alltid blir servert.

Samfunnshuset - samfunnshuset er storstuen vår. Her kan vi dekke til store selskap eller arrangere konferanser med kinoløsning. Ved behov for mindre lokaler, har vi også det. Vi skreddersyr det enkelte arrangementet. Maten kommer fra kjøkkenet vårt, som har god kapasitet og mer enn gjerne kommer med forslag til passende mat til selskapet eller konferansen.

Bildegalleri

  • Jærbuen Kafé Kafé, Hå - 1
  • Jærbuen Kafé Kafé, Hå - 2
  • Jærbuen Kafé Kafé, Hå - 3

Mulige nummerkombinasjoner

514338175143 3817514 33 81751 43 38 17