Veibeskrivelse

overtidsmiddag

ga 2854 firma
Kart
  • Gate 1 42
    6700 Måløy
    Vis veibeskrivelse
    57 85 57...
    Vis nummeret
    Bjørg's Mat vart starta opp av Bjørg Refvik i 2007. Sida den gong har bedrifta vakse og tilbyr i dag catering av tapas, koldtbord, overtidsmat, kaker og meir. I tillegg driv vi ein kafé i sentrum av Måløy, der ein vil finne noko for alle smakar.
  • Fagernesveien 22-24
    8514 Narvik
    Vis veibeskrivelse
    76 96 70...
    Vis nummeret
    Stengt
    Agenda AS sitt formål er å styrke den enkelte deltakers forutsetninger og muligheter for framtidig arbeid eller utdanning gjennom moderne og variert arbeidspraksis, opplæring og kvalifisering. Selskapet skal bistå med formidling til arbeid eller annen aktivitet som kan gi den enkelte et kvalitetsmessig godt liv.
  • Vogts gate 53
    0477 Oslo
    Vis veibeskrivelse
    22 09 31...
    Vis nummeret
    (2
    Stengt
    Vi tilbyr catering og egenproduserte varer som pølser, ferdigmat, pålegg, spekemat, salater og et stort utvalg i kjøtt som du ikke finner andre steder. God mat, service, stort vareutvalg i kjøtt og vilt, egenproduserte varer og stor entusiasme har gjort oss til en av få spesialforretninger for kjøtt som lever.
  • Tangenvegen 9
    7653 Verdal
    Vis veibeskrivelse
    74 07 89...
    Vis nummeret
    Stengt
    Petter Nervik Bakeri er Inntrøndelags lokalbaker med kortreist håndverksbakst som vi pynter, produserer og pakker for hånd. Dette gjør vi med håndsverksglede og de beste råvarer.
  • Christian Magnus Falsens vei 3
    1433 Ås
    Vis veibeskrivelse
    64 96 63...
    Vis nummeret
    Studentsamskipnaden i Ås skal være en fremragende servicebedrift som skal bidra til å gjøre Universitetet for miljø- og biovitenskap til landets mest attraktive lærested.
  • Gryttingvegen 2
    7320 Fannrem
    Vis veibeskrivelse
    919 09 ...
    Vis nummeret
    Stengt
    Vertshuset ble etablert med en klar visjon - vi ønsker å dele vår lidenskap for god mat, og en hyggelig plass å overnatte. Vertshuset Fannarheimr har beliggenhet midt i Orkland, 5 kilometer sør for Orkanger sentrum Offentlig kommunikasjon med kollektiv transport i umiddelbar nærhet fra Fannrem stasjon
  • Gravane 8
    4610 Kristiansand S
    Vis veibeskrivelse
    922 88 ...
    Vis nummeret
    Stengt
    Helt siden 1931 har Reinhartsen levert det beste av meste innen sjømat, vilt og spesialiteter. Våre kokker og fiskeeksperter gir deg råd om hvordan råvarer og produkter tilberedes til sunne og smakfulle måltid.
  • Kjøtteinsvegen 67
    5411 Stord
    Vis veibeskrivelse
    53 40 25...
    Vis nummeret
    Midt i regionssenteret for Sunnhordland ligg Stord Hotell, det beste utgongspunktet for utforsking av alt Stord og området elles har å by på. Les meir om tilbodsfordelar du som gjest får hjå oss frå våre samarbeidspartnarar!
  • Ramstadsletta 15
    1363 Høvik
    Vis veibeskrivelse
    67 53 13...
    Vis nummeret
    (1
    Stengt
    Oslo Produksjon & Tjenester (OPT) leverer tjenester av høy kvalitet til bedriftsmarkedet innenfor innramming, industrivask, gardinproduksjon, pakking og montering, catering, bilpleie og gjenvinning.
  • Heggvollveien 4
    7882 Nordli
    Vis veibeskrivelse
    74 34 31...
    Vis nummeret
    Stengt
    LiVERTEN - Cafe, restaurant, selskap, catering, turistinfo og butikk i Lierne i Trøndelag som tilbyr menyer basert på lokale råvarer og kortreist mat!
  • Nesbruveien 19
    1396 Billingstad
    Vis veibeskrivelse
    66 98 11...
    Vis nummeret
    Vi elsker mat! Vi er et cateringfirma som lager og leverer matopplevelser med stor lidenskap! De dyktige kokkene våre legger sjelen sin i at alle matglade kunder skal bli strålende fornøyde og ikke minst mette!
  • Holtavegen 267
    4121 Tau
    Vis veibeskrivelse
    51 74 65...
    Vis nummeret
    I trivelege og rustikke lokale i det gamle fjøset invitere me til store og små selskap, firmaarrangement, blåturar, barneselskap. Ei løa for alle og alle festlige høve.
  • Kirkeveien 273
    3140 Nøtterøy
    Vis veibeskrivelse
    33 30 48...
    Vis nummeret
    Stengt
    VIA Færder as er en bedrift eiet av Færder kommune. Bedriften leverer produkter og tjenester til grossist, detaljist eller forbruker. VIA Færders hovedoppgave er å gi opplæring, veiledning og formidling til jobb. Bedriften skal gi en meningsfull og utviklende arbeidshverdag for den enkelte arbeidstaker, og har ansatte med behov for tilrettelagt arbeid.
overtidsmiddag ga 2854 virksomheter
Static map