Om Jens Eide AS

Jens Eide AS er den mest prisbelønnede kjøttbedriften i landet.Selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.Velkommen til en smakebit!

Bildegalleri

  • Jens Eide AS Næringsmiddelproduksjon, Lillesand - 1
  • Jens Eide AS Næringsmiddelproduksjon, Lillesand - 2
  • Jens Eide AS Næringsmiddelproduksjon, Lillesand - 3

Omtaler om Jens Eide AS

kvj

mer enn ett år siden

Åpningstider burde vært tilgjengelig på denne side.
Ikke engang på internettsiden står det noe om åpningstider

Kri

mer enn ett år siden

Fikk bryllupsmiddagen fra Jens Eide, og den var bare nydelig. Billig ble det også, som en ekstra bonus.
Har alltid fått god service og beste veiledning der.

AB

mer enn ett år siden

Jeg har bodd i USA noen år, og er kanskje litt bortskjemt, men der sår det skilt på alt i ferskvaredisker om hva det er, og pris.
Jeg har flere ganger vært innom Jens Eide, men snudd i døra da det ikke er noe info om hva som er hva eller pris. De sier det er bare å spørre. Det er ikke det samme, og det blir litt dumt med mange i kø etc. Siste lørdag i august var jeg der, og såg ingen priser. Ikke en gang på veggen bak. De som jobbet der visste ikke hvilken marinade de hadde på det forskjellige kjøttbitene. Dette synest jeg er for dårlig. Alt i ferskvardisker bør være skikkelig merket.
Maten hos JE er god, men jeg handler stort sett hos min lokale SPAR ØFA butikk. De har blitt flink å merke ferskvaredisken.