Om Johan Strange Transport AS

Johan Strange Transport AS er i hovedsak er rettet mot det nasjonale markedet. Vi har i dag 10 biler som går i thermotransport med næringsmidler og stykkgods transport.Bedriften er en transportleverandør med fokus på høy kvalitet og punktlighet, som har gitt en god kundetilfredshet.Thermotransport har vært og er et nåværende og fremtidig satsningsområde for bedriften. Dette gjenspeiler seg i løpende investeringer i vognmateriell som gjøres av selskapet.

Fair Transport

Johan Strange Transport AS er en sertifisert Fair Transport bedrift.

Med Fair Transport vil NLF fremheve og tydeliggjøre trygg transport fra ansvarlige transportører. Transportører som kjører trafikksikkert, er utslippsvennlige og tilbyr gode arbeidsforhold.

NLF har lansert kvalitetsprogrammet Fair Transport for å sikre trafikksikker, bærekraftig og ansvarlig transport ved at transportkjøpere velger og transportører leverer kvalitetstransport etter gitte kriterier.

Fair Transport er et forpliktende kvalitetsprogram for vegtransportører. Programmet har som mål å styrke trafikksikkerheten, senke utslipp av miljø- og klimagasser og bedre sjåførenes sosiale forhold.

Vi skal levere konkurransedyktige norske transporttjenester i en tid med et sterkt økende transportbehov og en stadig sterkere internasjonal konkurranse.

Like konkurransevilkår i transportnæringen er et av NLFs mest grunnleggende mål. Skal man ha et sunt og velfungerende marked er dette en forutsetning. Det innebærer at alle som frakter gods på norske veier skal være underlagt samme regelverk, og videre at dette regelverket kontrolleres og sanksjoneres på en effektiv måte.

Fair Transport skal gjøre det enklere for transportkjøpere å velge bærekraftige, trafikksikre og sosialt ansvarlige alternativer når man skal kjøpe transport. Vi vil gjøre det lettere å ta de riktige valgene!

Johan Strange Transport AS' valgte linker

Johan Strange Transport AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnJOHAN STRANGE TRANSPORT AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato13.09.2004
Org.nr:987255358
Aksjekapital300000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje49.410 Godstransport på vei

Lederstillinger/Administrasjon

Hans-Johan StrangeDaglig leder
Hans-Johan StrangeStyrets leder