Om Jonsgård seng og frokost B&B - Britt Åse Høyesveen

Koselig overnatting i Sveitserhus fra 1900 midt i landsbyen Ringebu, 150 meter fra buss/jernbane/E6 i 3. etg. Lokal kafe og bakeriutsalg i 1.etg der frokosten kan inntas. Frokosten kommer i tillegg kr 75,- Pr.pers. Sentrum med trebebyggelse og spesialbutikker. Gjør en bestilling pr.rom for 4-5 personer. Totalt er det to slike rom.

Jonsgård seng og frokost B&B - Britt Åse Høyesveens valgte linker

Bildegalleri

  • Jonsgård seng og frokost B&B - Britt Åse Høyesveen Fritidsbolig , Feriebolig, Ringebu - 1
  • Jonsgård seng og frokost B&B - Britt Åse Høyesveen Fritidsbolig , Feriebolig, Ringebu - 2

Jonsgård seng og frokost B&B - Britt Åse Høyesveen, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnJONSGÅRD SENG&FROKOST (B&B) Britt Åse Høyesveen
Selskapsform:Enkeltpersonforetak
Stiftelsesdato-
Org.nr:993153052
Aksjekapital0
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje55.202 Drift av ferieleiligheter

Lederstillinger/Administrasjon

Britt Åse HøyesveenInnehaver

Omtaler om Jonsgård seng og frokost B&B - Britt Åse Høyesveen

Vigdis Anita Nogva

mer enn ett år siden

Veldig koselig sted som jeg ofte benytter når jeg trenger en overnatting. Jeg blir alltid hyggelig mottatt. Det er god plass på loftet, velutstyrt kjøkken og lettvint å ordne seg et enkelt varmt måltid. Jonsgård ligger midt i smørøyet i landsbyen Ringebu, og gjør en seg et ærend ut, så er det ikke uvanlig at "naboer" en møter i gata hilser. Og verdt å nevne at også at prisen er hyggelig. Kan anbefales enten du reiser alene, er par, eller familie.

Lena m/familie

mer enn ett år siden

Vi vil slutte oss til Hjørdis i hennes omtale av Jonsgård seng&frokost. Vi er en familie på to voksne og to barn som overnatta der på vår veg fra vest til sør. Romslig rom selv for 4 personer - og tv på rommet var suksess for barna. Vi har alltid med frokostmat på slike turer så dermed fikk vi en overnatting på kr. 700,- for fire. Det er vi veldig fornøyd med. Kommer gjerne igjen på våre turer gjennom landet!

HJørdis

mer enn ett år siden

Trivelige rom i nyrestaurert eldre hus, med tv på rommet, samt trådløst nettverk. Veldig sentralt beliggende midt i sentrum, med gangavstand til de fleste ting som tog, spisesteder osv.
Anbefales

HJørdis

mer enn ett år siden

Koselig overnattingssted,beliggende midt i Ringebu sentrum. Fine rom, samt mulighet for selvkost. Frokost kan kjøpes for en billig penge hos Baker Hansen som har butikk i samme huset.
Eldre nyoppusset hus med sjel og hyggelig vertinne