Om Jora Maskin AS

Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner innen tomtearbeid g transport, for private og bedrifter. Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Jora Maskin AS en sentral aktør i markedet.

Om oss

Jora Maskin AS ble stiftet i 1999, og har stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for privat- og bedriftskunder.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Jora Maskin AS en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Våre tjenester

Vi tar på oss alt av gravearbeid og massetransportoppdrag. Vi utfører blant annet graving, grunnarbeid, planering, drenering, grøfting, massetransport, kloakkarbeid, snømåking og graving av tomter. Vi har som mål å være en allsidig entreprenør som utfører arbeid av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Jora Maskin AS' valgte linker

Eier du bedriften?

Logg in
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 1
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 2
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 3
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 4

Jora Maskin AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

JORA MASKIN AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

28.12.1999

Org.nr:

981888057

Aksjekapital

30000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

42.990 Bygging av andre anlegg ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Daglig leder

Jan Magne Brustuen

Styrets leder

Jakob Amundgård

Styremedlem

Jan Magne Brustuen

Varamedlem

Anne Birgit Nordlibakken

Økonomisk informasjon

Omsetning

5 840 tkr

Fortjenestemargin

9,2 %

Antall ansatte

8