Om Jora Maskin AS

Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner innen tomtearbeid g transport, for private og bedrifter. Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Jora Maskin AS en sentral aktør i markedet.

Om oss

Jora Maskin AS ble stiftet i 1999, og har stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi har bred kompetanse og lang erfaring med både timearbeid og store og små prosjekter. Vi ønsker å gi våre kunder et bredt tilbud av tjenester og fremstår som en fleksibel og pålitelig samarbeidspartner for privat- og bedriftskunder.

Med bred kompetanse og kostnadseffektive rammebetingelser, er Jora Maskin AS en sentral aktør i markedet. Vi er en virksomhet med kapasitet til å utføre både små og store prosjekter, og ønsker å formidle et godt og variert tilbud av tjenester. I et konkurransedyktig marked, er vår fremste målsetting å utføre ulike typer arbeid med god kvalitet og fornuftig pris.

Våre tjenester

Vi tar på oss alt av gravearbeid og massetransportoppdrag. Vi utfører blant annet graving, grunnarbeid, planering, drenering, grøfting, massetransport, kloakkarbeid, snømåking og graving av tomter. Vi har som mål å være en allsidig entreprenør som utfører arbeid av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Jora Maskin AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 1
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 2
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 3
  • Jora Maskin AS Entreprenør, Dovre - 4