Om K8 Industridesign AS

Vi er et team av designere og ingeniører som tilbyr tjenester innen design/engineering av fysiske produkter og digitale tjenester. Vi har fokus på bærekraftige verdiskapende produkter og tjenester som forbedrer liv, helse og samfunn. Vi er spesialister på bruker-sentrert utvikling av medisinske produkter i samarbeid med nordiske partnere. K8 har egne verksteder og partnere som kan organiserer alt fra små prototype-serier til full industriell produksjon. Fearless. Playful. Responsible.

Verdiskapende design

K8 industridesign AS har snart 25 år utviklet verdiskapende produkter for norske bedrifter som skal konkurrere i et globalt marked. Vi støtter våre kunder med tjenester fra ide til ferdig produkt og enda litt til. Gjennom K8 Invest kan vi bistå med finansiering av ny-etableringer og prosjekter, og kan hjelpe med forretningsutvikling/businessdesign. K8 industridesign har fokus på å utvikle bærekraftige tjenester og produkter som skal bidra positivt for kommende generasjoner.

Prototyper og hurtige iterasjoner

I K8 er vi effektive og søler vi ikke bort tiden med ekstra prosjektledere som kun skriver referat. Det klarer vi selv. Vi er ingeniører og designere som hver dag løser komplekse oppgaver og utfordringer fysisk og digitalt, og har selv full kontroll på prosessen. Vi lar robotene jobbe om natten og 3D-printe det vi skal teste og vurdere om dagen. Skal du produsere noe så har vi et nettverk av flinke folk som kan produsere det meste.

K8 Industridesign AS' valgte linker

Bildegalleri

  • K8 Industridesign AS Industridesigner, Oslo - 1
  • K8 Industridesign AS Industridesigner, Oslo - 2
  • K8 Industridesign AS Industridesigner, Oslo - 3
  • K8 Industridesign AS Industridesigner, Oslo - 4
  • K8 Industridesign AS Industridesigner, Oslo - 5

Mulige nummerkombinasjoner

221140562211 4056221 14 05622 11 40 56