Om firma

Vi er et team av designere og ingeniører som tilbyr tjenester innen design/engineering av fysiske produkter og digitale tjenester. Vi har fokus på bærekraftige verdiskapende produkter og tjenester som forbedrer liv, helse og...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
22 11 40...
Adresse

Sagveien 23C

0459 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi er et team av designere og ingeniører som tilbyr tjenester innen design/engineering av fysiske produkter og digitale tjenester. Vi har fokus på bærekraftige verdiskapende produkter og tjenester som forbedrer liv, helse og samfunn. Vi er spesialister på bruker-sentrert utvikling av medisinske produkter i samarbeid med nordiske partnere. K8 har egne verksteder og partnere som kan organiserer alt fra små prototype-serier til full industriell produksjon. Fearless. Playful. Responsible.

Verdiskapende design

K8 industridesign AS har snart 25 år utviklet verdiskapende produkter for norske bedrifter som skal konkurrere i et globalt marked. Vi støtter våre kunder med tjenester fra ide til ferdig produkt og enda litt til. Gjennom K8 Invest kan vi bistå med finansiering av ny-etableringer og prosjekter, og kan hjelpe med forretningsutvikling/businessdesign. K8 industridesign har fokus på å utvikle bærekraftige tjenester og produkter som skal bidra positivt for kommende generasjoner.

Prototyper og hurtige iterasjoner

I K8 er vi effektive og søler vi ikke bort tiden med ekstra prosjektledere som kun skriver referat. Det klarer vi selv. Vi er ingeniører og designere som hver dag løser komplekse oppgaver og utfordringer fysisk og digitalt, og har selv full kontroll på prosessen. Vi lar robotene jobbe om natten og 3D-printe det vi skal teste og vurdere om dagen. Skal du produsere noe så har vi et nettverk av flinke folk som kan produsere det meste.

K8 Industridesign ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

K8 Industridesign AS

Omsetning

7 140 tkr

Fortjenestemargin

18.40 %

Antall ansatte

6

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra K8 Industridesign AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

K8 INDUSTRIDESIGN AS

Org.nr:

979781709

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

74.101 Industridesign, produktdesign og annen teknisk designvirksomhet

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

14.04.1998

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 5
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

22114056

2211 4056

221 14 056

22 11 40 56