Om firma

Kai Hansen er en av Norges største grafiske bedrifter, med kunder spredt over hele landet. Gjennom 50 år har bedriften tilegnet seg god erfaring og høy kunnskap takket være flinke fagfolk og kunder med høye krav til...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
51 90 66...
Adresse

Kontorveien 12

4033 Stavanger

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Kai Hansen Trykkeri AS Trykkeri, Stavanger - 1
Kai Hansen Trykkeri AS Trykkeri, Stavanger - 2

Om oss

Kai Hansen er en av Norges største grafiske bedrifter, med kunder spredt over hele landet. Gjennom 50 år har bedriften tilegnet seg god erfaring og høy kunnskap takket være flinke fagfolk og kunder med høye krav til sluttproduktet. For Kai Hansen er det avgjørende at kunden får en god opplevelse. Fra første kontakt med oss, til vi har løst oppgaven og kunden har fått faktura. Vi gjør alt

vi kan for at kunden skal oppleve oss som seriøse, dyktige – og hyggelige!

Vi produserer alt av trykksaker innenfor både offset og digitaltrykk. Blant annet magasiner, bøker, hefter, foldere, brosjyrer, merkelapper, flyere, konvolutter, permer, kataloger osv. I tillegg produserer og leverer vi alt av storformat,

skilt, bildekor, digitale skjermsøyler, tekstiler, profileringsartikler og firmagaver.

Vår forretningsidé er bygget på å være en totalleverandør av grafiske produkter, tilpasset kundens behov. Vi ønsker å gjøre kundens hverdag så enkel og kostnadseffektiv som mulig.

Vi arbeider i henhold til ISO 9002/12647, og vår produksjon er miljøsertifisert for å kunne levere «svanemerkede» produkter.

Kai Hansen Trykkeri, som holder til i eget bygg på Forus, har også en avdeling i Kristiansand. Siste knoppskyting skjedde våren 2019 da den tradisjonsrike bedriften Nils Sund Trykkeri i Haugesund, med avdeling også i Ølen, ble til

Kai Hansen Haugalandet etter salg av 60% av aksjene. Dette nye samarbeidet forventes å være til gjensidig nytte og vekst for begge parter.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Kai Hansen Trykkeri AS

Omsetning

100 957 tkr

Fortjenestemargin

10.60 %

Antall ansatte

54

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Kai Hansen Trykkeri AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

KAI HANSEN TRYKKERI AS

Org.nr:

940036437

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

18.120 Trykking ellers

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

30.05.1986

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

51906600

5190 6600

519 06 600

51 90 66 00