Om Karlsson Barlindhaug AS

Dine konkurrenter har brukt denne overflaten til å fortelle om selskapet sitt. Du vet at det er gratis å fylle ut firmainformasjon på Gulesider, ikke sant?

reviews aboutName

F

Frida Evensrud

moreThanAYearAgo

Nok engang må jeg si at dette var helt fantastisk! Er såååå fornøyd. Frisører som har peil liker vi:)))

Lise Rønning

moreThanAYearAgo

Hei,

KarlssonBarlindhaug er en perle av en frisørsalong. Aldri vært mer fornøyd med frisøren min :) Klipte et slitt hår og farget det, god service og et godt resultat.

Takk!

Maria

moreThanAYearAgo

Dette var en god opplevelse. Ble super fornøyd med fargen og klippen:) Servicen var også god. Anbefales på det sterkeste.

Jane Kvelland Berntsen

moreThanAYearAgo

Hei. Vi har vært på Karlsson Barlindhaug 2 ganger, der min datter har fått festet tape extensions, og senere også farget og krøllet håret. Det er en helt unik salong, som er stor og flott, og upåklagelig service. Vi fikk servert isvann med ferskpresest appelsin i, kaffe latte og kjeks. Og da ikke av noen pappkrus, her var det skikkelig service - i dobbel forstand! Frisørene, spesielt Isabelle, er meget faglig dyktige, og veldig hyggelige. De andre frisørene ser også til deg, og det er bra å bli sett av alle. Du føler deg virkelig velkommen her. Kan anbefales på det sterkeste. Les gjerne om besøkene på min datters blogg: http://ssbk.blogg.no

http://ssbk.blogg.no/1351251580_neew_hair.html

Fru. Hansen

moreThanAYearAgo

Hei, må bare få lov til å takke for den flotte kvelden mine venninder og jeg hadde hos dere på KarlssonBarlindhaug. Alle ble fornøyde med frisyrene. Det frister til gjentakelse.

jens

moreThanAYearAgo

flott herreklipp til en snill pris!
+ for gratis kaffe og et godt utvalg av blader!

V

Veronica Berge

moreThanAYearAgo

Fekk anbefalt en en lærling her som jeg tenkte jeg skulle teste ut. Blei sittende i 7,5 timer og og når jeg var ferdig kunne jeg ikke se forskjell på fargen og det var fortsatt slitt hår som ikke var klipt. eneste jeg var fornøgd med var at hun klarte og jevne ut fargen på etterveksten veldig bra. og for dette betalte jeg 2500 som jeg synst var veldig overpriset til jeg mått sitte der en hel arbeidsdag. Og i tilleg trodde jeg man hadde oppsyn som lærling, noe det var først og hun var veldi flink, men hun dro før vi fekk se fargen som jeg tror hun også kunne vært enig i at fargen ikke ble som vi hadde avtalt.

responseFromCompany

Hei Veronica! Vi beklager din opplevelse hos oss. Ettersom der er ett år siden du var her er der dessverre for sent nå og kunne gjøre noe med både klipp og farge. Lærlingen du var hos jobber ikke oss lengre, så vi får ikke tatt det opp med henne. Vi minner om vår fornøydhetsgaranti - som gjelder uansett, både hos frisører og lærlinger. Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd :-) Mvh KB-jentene.

Elisabeth Albinsen

moreThanAYearAgo

Takk for en ny og flott opplevelse på salongen deres. Hair extensionsene sitter så fint på.

Marita

moreThanAYearAgo

Jeg er kjempefornøyd med min klipp og farge hos KarlssonBarlibdhaug i Vika. Det ble akkurat son jeg ønsket:)

Helene

moreThanAYearAgo

Frisørene her er kjempe dyktige. Håret ditt er i de beste hender. Servicen her er upåklagelig. Jeg er så fornøyd med min nye klipp og farge!

Frøydis

moreThanAYearAgo

Hei takk for flott service, jeg er så fornøyd med min nye farge:) Sees