Om KF

Vår visjon er å være en ledende leverandør av kunnskaps- og informasjonsprodukter til Kommune-Norge. Våre produkter skal bidra til høy kvalitet og effektivisering av tjenesteytingen i kommunal sektor.

Verdier og forretningsgrunnlag

KF - Forenkler offentlige tjenesters verdigrunnlag er kunnskap, fornyelse og tillit. Forretningsideen er å vedlikeholde, kvalitetssikre og gjøre tilgjengelig den informasjon og kunnskap som er grunnleggende felles for alle kommuner.

Vi kombinerer innholdskompetanse med teknologi, og målet er å være kommunenes samarbeids- og fornyingspartner for bedre innbyggerdialog, enklere arbeidsprosesser, raskere saksbehandling og bedre styring.

KF - Forenkler offentlige tjenester er et heleid datterselskap av KS.

Digitale løsninger

KF - Forenkler offentlige tjenesters digitale løsninger sørger for at kommunen er oppdatert på kompetansen, verktøyene og innholdet som trengs for å løse utfordringene kommunene står overfor.

Gjennom tjenestebeskrivelser, elektroniske skjema og verktøy for chat/nettprat gir vi kommunen verktøyene den trenger for dialog med sine innbyggere.

Kommunens ansatte tilbys elektroniske oppslagsverk innen sine fagområder i tillegg til verktøy for saksbehandling og effektivisering av brevmaler.

Den kommunale ledelsen kan benytte standardiserte bruker- og medarbeiderundersøkelser, verktøy for avviksbehandling, kvalitetsstyring og virksomhetsstyring i tillegg til elektronisk delegeringsreglement.

Over 435 kommuner og fylkeskommuner benytter en eller flere av våre digitale løsninger.

Faglitteratur

KF - Forenkler offentlige tjenester utgir praksisnær faglitteratur for deg som jobber i kommunen, eller er under utdanning og ønsker en karriere i kommunesektoren.

Vi har knyttet til oss engasjerte forfattere og medarbeidere, og vårt mål er at du som leser skal finne kunnskap og inspirasjon til å løse utfordringer i ditt daglige arbeid.

Vi utgir faglitteratur innenfor fagområdene Organisasjon og ledelse, Oppvekst og utdanning og Helse og sosial.

KF, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnKommuneforlaget AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato30.01.1976
Org.nr:910976222
Aksjekapital3500000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje58.190 Forlagsvirksomhet ellers

Lederstillinger/Administrasjon

Thor Jørgen KristiansenDaglig leder
Tor Espen LarsenStyrets leder
Tom-Arne TørfossStyremedlem
Tor Arne GangsøStyremedlem
Kristine Carlson HernesStyremedlem
Kristin Lunde SørdalStyremedlem
Haakon Meland EriksenVaramedlem
Åsbjørn Ivar VettiVaramedlem
Liv Merete WikerVaramedlem
Anne Ramberg HausoObservatør

Viser 4 av 10

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

241328502413 2850241 32 85024 13 28 50