Om Klinikk 5

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Klinikk 5, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnKLINIKK 5 TRONDHEIM AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato26.09.2006
Org.nr:890351832
Aksjekapital76700
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje86.909 Andre helsetjenester

Lederstillinger/Administrasjon

Lars BørkeDaglig leder
Audun MelandStyrets leder
Lars BørkeStyremedlem

Omtaler om Klinikk 5

Espen Nyhagen

mer enn ett år siden

For noen uker siden var jeg innom med såler som måtte limes. I samme slengen justerte du dem litt (skar av et par millimeter). Jeg hadde et lite håp om at jeg da kunne løpe halvmaraton.
Og det funket som bare det- så tusen takk for hjelpa! Det føltes helt fantastisk å kunne løpe 21 km uten å få vondt i kneet :)

Jonny fra Trondheim

mer enn ett år siden

Klarte det kunststykket å nyse på meg en skikkelig strekk i høyre side. Ringte Audun og han fant problemet med en gang. Litt manipulering og en knekk hjalp veldig godt. Kjente meg mye bedre med en gang og etter 3 dager er problemet snart borte. Har utrolig gode erfaringer med Audun og atter en gang slapp jeg å få en resept med beskjed om å hvile meg noen dager.

Robert L

mer enn ett år siden

Anbefaler på det varmeste Klinikk 5
Her har de ett godt samarbeid imellom ulike behandlere, å du får den hjelpa du trenger !
Rask framgang å god informasjon underveis i behandling

Marit Nordberg

mer enn ett år siden

ASKO MIDT-NORGE hadde oppstart med Klinikk 5 Bedriftshelsetjeneste for 40 sjåfører i mars 2008. Resultatet av prosjektet viste at det totale sykefraværet har gått ned 2,7% fra mars til desember.?

"Vi vurderte sykefraværsprosjektet så vellykket at vi rullet ut ordningen til å gjelde alle de 220 ansatte i ASKO MIDT-NORGE, samt ASKO Bodø fra januar 2009. Ordningen har vedvart til den dag i dag. Eirik Nordtvedt har med sin fagkompetanse bidratt til at flere med muskel og skjelett plager klarer å gå på jobb."?

Marit Nordberg, kvalitet og HMS leder ASKO?

Anders Hjelseth

mer enn ett år siden

Hei! Har vært hos Lars Børke ved noen anledninger, med akupunktur. Og den behandlingen han har gitt, har fungert 100% for min del. Anbefaler denne plassen varmt. Og han er meget hyggelig og proff:)

Hilsen Anders Hjelseth

Arnt Ofstad

mer enn ett år siden

Hei

Vil bare takke dere på Klinikk 5 for et fantastisk sammarbeide mellom din gårdsplass og Klinikk 5, bedrifthelse avtalen mellom oss har spart ansatte for sykmeldinger.

Mvh

Arnt Ofstad
Daglig leder

Bo Didriksen

mer enn ett år siden

?I had the pleasure of cooperating with Eirik Hellerud in many occasions. I`ve sent many patients to him for a second opinion and had a great learning experience from it. His knowledge about pain mechanisms and the art of explaining it to patients is something all therapists could learn from. Eirik has a rare blend of steely determination, clinical knowledge, and great teamwork skills. I higly recommend him as a fellow physio?? Bo Didriksen

evig takknemlig

mer enn ett år siden

etter flere års nakkeplager med diverse behandlinger ble jeg anbefalt redcord clinic av spesialistlege ved St Olavs Hospital. Jeg må si jeg hadde null forhåpninger da jeg møtte til time, men der tok jeg feil. Det som ble gjort av informasjon, undersøkelse og behandling (og oppfølging i tiden etter behandlingen) har veldig høy kompetanse og kvalitet. Jeg har blitt bra etter 4 behandlinger av en 12 år gammel nakkesleng og er tilbake i arbeid for første gang på 6 år. Tusen takk : )

Martin Grotnes

mer enn ett år siden

Anbefaler på det sterkeste Lars Børke og Klinikk 5. Har vært hos ham og fått behandling for hamstringstrekkproblemer og belastningsskade i håndledd. Resultatet har vært strålende hver gang. Blir som ny.

Silje Broks

mer enn ett år siden

Anbefaler virkelig de på klinikk 5, de er super flinke!
Var der nå (til Audun Meland) med min sønn på 2 mnd som skrek pga magesmerter og låsninger. Han kunne skrike fra 20.30-05.30 hver kveld/natt og bare etter 2 behandlinger er han helt bra :)
Går der selv også for behandling av nakke, og har en super effekt som gjør at jeg klarer å være i jobb uten å plages med migrene og smerter.
De som jobber der er kjempe trivelige og i møtekommende. Anbefaler på det sterkeste :)

Marit Skaget

mer enn ett år siden

Anbefaler disse gutta her!!

Tove S

mer enn ett år siden

Vil takke det tverrfaglige teamet på Klinikk 5 for den raske hjelpen jeg fikk med min vonde skulder!

Petter Eliassen

mer enn ett år siden

En stor takk til Janne Birgitte, Lars Børke og Klinikk 5 som hjalp meg med kneplagene! Én måned med behandling, fikk meg på beina igjen etter 6mnd uten løping!

Hilsen Petter Eliassen
http://no.wikipedia.org/wiki/Petter_Eliassen

Arild Fallan

mer enn ett år siden

Eirik Hellerud worked on my lower back in the first half of 2011. He not only provided great service during the appointments, but also gave great advice on stabilizing exercises for my back. I have had great improvements on my back after following the appointments and exercises recommended. Excellent explanations and very insightful in his field.

Ingrid Glomnes

mer enn ett år siden

Hei. Den 21/3-11 var jeg på klinikken hos deg og fikk laga såler. Hadde i lang tid hatt vondt i tær og fotsåler når jeg gikk turer , og dette satte store begrensinger for meg.
Nå tenkte jeg å komme med en tilbakemelding, og den er bare positiv !!! Jeg merka stor forskjell allerede første gang jeg brukte dem. Etter få dager gikk jeg tur på over 1 mil og hadde ikke smerter i føttene. Så tusen takk for god hjelp, jeg vil anbefale deg varmt til andre som plages med "undersottene".