Om firma

Har din bedrift flytteplaner og ønsker å knytte seg opp til et høyteknologisk miljø med andre bedrifter? Vi skreddersyr lokaler og serviceopplegg til ditt behov.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
32 28 82...
Adresse

Kirkegårdsveien 45

3616 Kongsberg

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Har din bedrift flytteplaner og ønsker å knytte seg opp til et høyteknologisk miljø med andre bedrifter? Vi skreddersyr lokaler og serviceopplegg til ditt behov.

Om parken

Kongsberg teknologipark består av selskaper som opererer globalt og utvikler høyteknologiske løsninger i verdensklasse. Selskapene i parken sysselsetter i overkant av 5 000 personer og over 70 % av disse har høyere utdanning. De 40 selskapene i parken omsetter årlig for ca. 35 milliarder. Parken har 50 000 besøkende i løpet av året.

Teknologiparken forvalter ca 440 000 kvm. Teknologiparkens ansatte har tverrfaglig kompetanse for å ivareta servicefunksjoner, drift og forvaltning av alle eiendommene.

Kongsberg Teknologipark AS er et heleid datterselskap av Kongsberg Gruppen ASA og har ansvaret for drift, forvaltning og utvikling av Kongsberg Gruppens samlede eiendomsmasse i Norge. Kongsberg Teknologipark omfatter to ulike parkområder i Kongsberg; Kirkegårdsveien og Arsenalet på Kongsgårdsmoen.

Kongsberg Teknologipark AS forvalter i tillegg eiendommer i Trondheim, Stjørdal, Horten, Sandefjord, Skien,Skedsmo, Drammen, Asker, Bærum og Oslo.

Kongsberg Teknologipark ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Kongsberg Teknologipark AS

Omsetning

267 553 tkr

Fortjenestemargin

13.30 %

Antall ansatte

61

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Kongsberg Teknologipark AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

KONGSBERG TEKNOLOGIPARK AS

Org.nr:

943387354

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

68.320 Eiendomsforvaltning

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

11.06.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Viser 4 av 9
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

32288250

3228 8250

322 88 250

32 28 82 50