Om Krogh Optikk Nordregate

Krogh ble etablerte i 1877. Helt siden starten, har målet vært enkelt: Å jobbe mot å være best. Best på optikk, best på mote og best på øyehelse.

Om firmaet

Krogh Optikk etablerte sin instrumentmakervirksomhet i 1877. Folk ville være moderne, og brillen skulle kle ansiktsform, hår- og øyenfarge. I dag leder Nicolai Krogh en fremgangsrik bedrift. For ham betyr dette å se fremover uten å glemme historien.Vårt sortiment består av et bredt spekter kvalitetsprodukter og anerkjente merkenavn innen briller, linser og solbriller. Våre øyeundersøkelser (synstest) er meget grundige, og vi har svært avansert optisk utstyr i våre avdelinger.

Krogh Optikk Nordregates valgte linker

Bildegalleri

  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 1
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 2
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 3
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 4
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 5
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 6
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 7
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 8
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 9
  • Krogh Optikk Nordregate Optisk forretning, Trondheim - 10

Krogh Optikk Nordregate, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navn

KROGH OPTIKK H.IVERSEN AS

Selskapsform:

Aksjeselskap

Stiftelsesdato

01.06.1969

Org.nr:

913009568

Aksjekapital

200000

Omsetning.

-

Firmaskatt

-

NACE-bransje

47.782 Butikkhandel med optiske artikler

Lederstillinger/Administrasjon

Nicolai Krogh

Daglig leder

Nicolai Krogh

Styrets leder

Arvid Krogh

Styremedlem

Omtaler om Krogh Optikk Nordregate

Ola 2607

mer enn ett år siden

Tok synsprøve og kjøpte nye, progressive briller i jan -12, men fikk store problemer med nærsynet. Klaget flere ganger, men ble fortalt at det trengtes mer tid til tilvenning. Etter 6 mnd forlangte jeg bytte av glass og fikk da synsundersøkelse med en annen optiker enn den som undersøkte meg første gang. Det ble da avdekket feil ved første undersøkelse. Jeg fikk nye glass, men optikeren valgte en rimeligere type enn første gang. Butikken ville først ikke gi meg tilbake mellomlegget, men ga seg da jeg protesterte.
Hadde en lignende opplevelse da jeg kjøpte billene. Måtte argumentere for at butikken skulle gi meg brillene til avtalt pris (skriftlig tilbud). Den som hadde utarbeidet tilbudet hadde glemt å legge til noen hundrelapper for montering av glassene (total pris var nesten 12.000,-).
Betjeningen er vennlig og imøtekommende ved første kontakt, men jeg er skuffet over mangel på profesjonalitet.
Det er nå mange optikere i byen, og det er ikke lenger nødvendig å gå til den første og (kanskje) dyreste.

Cent

mer enn ett år siden

Jeg ble sjekket av en intern lege hos dem og de var veldig behjelpelige. Jeg har aldri hatt problemer med syn. Først nå begynte jeg å merke at jeg kunne ikke se bussnummeret. I Krogh Optikk får man bestilt de brillene man ønsker med design og ønsket glass på brillene og det tok ca 5 dager til jeg fikk mine nye brillene. Jeg er veldig fornøyd. En måned etter kjøpet fikk jeg beskjed om alt var ok, så de tenker om sine kunder.
Jeg anbefaler å kjøpe briller fra Krogh Optikk.

tomt

mer enn ett år siden

Svin dyrt.
Men er raske på utføring av spesialbestiling.
Sånn at du circa vet hva jeg mener – jeg spurte om noen rimelige for lommeboka briller, med linser av best kvalitet. Prislappen var opp i 4500,- og de var ferdig 2 dager etter bestilling

Aaste Kaasa

mer enn ett år siden

Min sønn på 14 brukte gavekortet han fikk til sin konfirmasjon på solbriller. Da han kom hjem angra han på fargevalg og i løpet av uka dro vi tilbake for å bytte. Brillene var selvsagt ubrukte og vi hadde kvittering. Vi fikk ikke bytte da solbriller visstnok er ferskvare. Jeg ringte Forbrukerrådet, saksbehandler der mente at dette var UFATTELIG DÅRLIG SERVICE samt korttenkt i forh til å beholde kunder. Jeg fikk bytte brillene annet sted! Der fortalte ekspeditør at jeg var kunde nr 2 som kom fra Krogh pga dårlig service der.

Berg

mer enn ett år siden

Eg ringte inn bestilling av synsprøve og vart møtt av ei hyggeleg damestemme som ønskte meg “Velkommen til Krogh Optikk“.
Synsprøva vart utført av ein optiker som handhilste på meg som var utdanna med master frå USA. Då eg skulle velge ut briller, fekk eg hjelp av ein av dei “yngre” ekstrahjelpene i butikken, men ikkje her heller mangla det på kreativitet og fagleg kompetanse. Ein kunne verkeleg merke at den unge mannen var begeistra for briller! Han fortalte små historier om alle designarane dei hadde i butikken, og fekk meg nesten til å føle ein personleg kjennskap til menneska som designar brillene til butikken.
Tre dagar etter besøket fekk eg sms om at brillene mine var ferdige. Eit par Chanel, med perler som eigentleg berre skulle selgast på Chanelbutikkar i Europa, med beste kvalitetsglass.
Eg skal aldri kjøpe briller ein annan plass igjen!

Mulige nummerkombinasjoner

738078007380 7800738 07 80073 80 78 00