Om firma

Kvassheim Elektro AS er en autorisert elektroinstallatør som utfører alle typer elektriske installasjoner for bedrifts og privatmarkedet. Vi leverer leverer belysning fra de fleste kjente leverandører; Flos, Deltalight,...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
55 98 20...
Adresse

Hagerups vei 99

5067 Bergen

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Kvassheim Elektro AS har valgt å ikke vise omtaler.

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Kvassheim Elektro AS er en autorisert elektroinstallatør som utfører alle typer elektriske installasjoner for bedrifts og privatmarkedet.

Vi leverer leverer belysning fra de fleste kjente leverandører; Flos, Deltalight, Luceplan, Modular, Foscarini, Artemide, SG m.v.

Om firmaet

Vi er en totalleverandør av elektriske installasjoner for bedrifts- og privatmarkedet. Selskapet ble etablert i 1961 og har et godt faglig og sosialt miljø. Vi er idag 18 ansatte og holder til i moderne lokaler på Minde i Bergen. Kvassheim Elektro AS er medlem i elektrikerkjeden Elproffen.

Elektrisk varme er behagelig varme. Moderne panelovner er mer miljøvennlige, bruker mindre energi og gir bedre komfort enn tidligere. Ingen andre oppvarmingssystem er bedre på temperaturregulering og energiforbruk! Panelovner kan du også få i glass og kan fungere som designelementer på veggen.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Kvassheim Elektro AS

Omsetning

24 645 tkr

Fortjenestemargin

24.90 %

Antall ansatte

16

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Kvassheim Elektro AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

Kvassheim Elektro AS

Org.nr:

932146568

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

43.210 Elektrisk installasjonsarbeid

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

23.02.1987

Lederstillinger/Administrasjon
Hallstein Kvassheim

Styrets leder

Vidar Kvassheim

Styremedlem

Marius Flesland

Styremedlem

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

55982080

5598 2080

559 82 080

55 98 20 80