Om firma

Langlo Dental var det første tanntekniske laboratorium i Trondheim som investerte i cad/cam utstyr i 2006. Dette gjorde det mulig å lage kroner og broer i zirkonia og andre helkeramiske materialer på laboratoriet. Siden den...

Les mer om bedriften
Telefonnummer
73 53 63...
Adresse

Dronningens gate 23

7012 Trondheim

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Stengt

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Langlo Dental var det første tanntekniske laboratorium i Trondheim som investerte i cad/cam utstyr i 2006. Dette gjorde det mulig å lage kroner og broer i zirkonia og andre helkeramiske materialer på laboratoriet. Siden den gang har vi vært aktive brukere av ny teknologi for å utvide grensene for hva som er mulig med tanke på presisjon og materialkvalitet. Vi er opptatt av å ha en godt samarbeid med distriktets dyktige tannleger.

Vi er et fullservice tannteknisk laboratorium som du finner i lyse, trivelige lokaler sentralt i midtbyen i Trondheim. Her har vi fasiliteter til å ta i mot pasienter til fargeuttak, og enkle justeringer av sine tannproteser. Har du behov for å kontakte en tanntekniker i Trondheim, er vi fire autoriserte tannteknikere som tar seg tid til å svare på din henvendelse. Vi er et av få laboratorier som opprettholder fullt fokus på avtakbar protetikk, og ser i mange tilfeller at behandling med slike tannproteser gir et utmerket resultat. I kombinasjon med kroner eller broer med ulike fester kan avtakbare tannproteser sitte godt fast når du vil, og tas ut når du trenger det. Dette bringer oss til vårt arbeidsideal som har planlegging og tverrfaglig lagarbeid i fokus.

Langlo Dental ASs valgte linker

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Langlo Dental AS

Omsetning

4 163 tkr

Fortjenestemargin

31.50 %

Antall ansatte

3

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Langlo Dental AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

LANGLO DENTAL AS

Org.nr:

918478205

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

32.500 Produksjon av medisinske og tanntekniske instrumenter og utstyr

Registrert i MVA

Nei

Stiftelsesdato

17.01.2017

Lederstillinger/Administrasjon
Tomas Langlo

Daglig leder

Tomas Langlo

Styrets leder

Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

73536315

7353 6315

735 36 315

73 53 63 15