Om Larvik Last og Buss AS

Velkommen til Larvik Last og Buss AS.Folk regner med at du kommer i tide, dag etter dag. Men pålitelighet og driftstid kommer ikke av seg selv.Vi har lange tradisjoner med å levere akkurat det bedriften din trenger.

Om oss

Vi er et service verksted for MAN.

MAN-motorer og -komponenter.

MAN Truck & Bus utvikler, produserer og selger et stort spekter av effektive diesel- og gassmotorer for de mest ulike bruksområder innen industrivirksomhet.

MAN-motorer brukes, i tillegg til i konsernets egne lastebiler og busser, også i blant annet nyttekjøretøy fra andre leverandører, til strømproduksjon i fjernvarmeanlegg og også til drift av landbruksmaskiner, skinnekjøretøy, fartøy og spesialkjøretøy.

Med 4- og 6-sylindrede rekkemotorer og 8- og 12-sylindrede V-motorer dekker MAN-motorene et effektspekter fra 37 kW (50 hk) til 1324 kW (1800 hk).

MAN-motorer står for høy effektivitet. Ved bruk av høyteknologi sørger MAN for lavt drivstofforbruk, svært god effekttetthet og høy pålitelighet kombinert med lang levetid.

Med de høyteknologiske systemene common rail, eksosretur (EGR), 2-trinns opplading, selektiv katalytisk reduksjon (SCR) og tilleggsutstyret sotpartikkelfilter (DPF/CRT) sørger MAN Truck & Bus for at fremtidige utslippsgrenser blir overholdt, samtidig som driftskostnadene holdes på et lavt nivå.

MAN-komponenter står for innovativ teknologi og fremragende kvalitet som alltid gjenspeiles i god driftsøkonomi. Sortimentet strekker seg fra for- og bakaksler i toppkvalitet, via fordelergir til komplette systemløsninger som dobbelakselaggregater.

Larvik Last og Buss AS' valgte linker

Bildegalleri

  • Larvik Last og Buss AS Bilverksted - Tunge kjøretøy, Larvik - 1
  • Larvik Last og Buss AS Bilverksted - Tunge kjøretøy, Larvik - 2