Om Lator Skiltfabrikk AS

Velkommen til Lator skiltfabrikk! #nl# #nl#Lator Skiltfabrikk har over 60 års erfaring innen produksjon og tilvirking av skilt, og har i alle år levert høykvalitets produkter vi er stolte av. #nl# #nl#

Hos Lator.no så kan du bestille ferdige skilt til hjemmet eller bedriften, vi produserer også skilt på bestilling etter deres eget design. I vår nettbutikk kan du designe egne skilt og vi produserer disse fortløpende. Alt produseres i vår fabrikk i Norge og sendes ut raskt.

Lator Skiltfabrikk har over 60 års erfaring fra produksjon av skilt og har i alle år levert høykvalitets produkter vi er stolte av.

Bilskilt

Bilskilt er nok det vi er mest kjent for. Siden slutten av 1950 tallet og frem til 31. desember 2008 var produksjon av kjennemerker til kjøretøy vår hovedoppgave. Fra 1. januar 2009 opphørte vår produksjon og levering av kjennemerker, på grunn av ny statlig innkjøpsordning. Men har du en veteranbil som er 30 år eller mer, så kan vi fremdeles produsere skilt til deg. Vi har tatt vare på alle de gamle pregeverktøyene våre. Vi kan levere veteranskilt lik dem som var i bruk fra 3. juni 1942 og frem til og med 31. mars 1971. Vi kan også levere den type veteranskilt (ofte omtalt som tidsriktige veteranskilt) som var i bruk fra 1. april 1971 og frem til 31. mars 1982.

Lator Skiltfabrikk AS' valgte linker

Lator Skiltfabrikk AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnLATOR SKILTFABRIKK AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato31.12.1981
Org.nr:814391132
Aksjekapital200000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje25.990 Produksjon av metallvarer ikke nevnt annet sted

Lederstillinger/Administrasjon

Arild Rene GillDaglig leder
Arild Rene GillStyrets leder
Silje Eldøy GrønvighVaramedlem

Omtaler om Lator Skiltfabrikk AS

Ola Todal

mer enn ett år siden

Lator averterer med at skiltene sendes innen 10 dager. Det er nå gått 26 dager siden jeg bestilte nummerskilt til huset og har ikke fått annen tilbakemelding enn ordrebekreftelsen.
For en ukes tid siden sendte jeg en mail for å be om status, men heller ikke denne er besvart.

Geir Hansen

mer enn ett år siden

Vi var innom flere leverandører av dørskilt, men ingen hadde så flotte skilt som Lator skiltfabrikk. De hadde et utvalg som jeg ikke har sett hos andre skiltprodusenter. Vi valgte et skilt med bilde på. Vi er meget fornøyd med skiltet som vi kjøpte! Hilsen familien Hansen i Drøbak