Om firma

Trenger du hjelp med asfaltering? Vi hjelper deg mer enn gjerne. Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel om asfaltering på tlf. 913 16 488

Les mer om bedriften
Telefonnummer
913 16 ...
Adresse

Stangelandsvegen 60

4051 Sola

Hjemmeside og e-postGå til hjemmeside

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

(2)

Vis omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Bildegalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Trenger du hjelp med asfaltering? Vi hjelper deg mer enn gjerne. Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel om asfaltering på tlf. 913 16 488

Er grunnen sterk nok?

Asfalt på arealer med gang- og personbiltrafikk bør ha et underlag av 10 - 20 cm finknust grus- eller pukk som skal fordele belastningen til grunnen under (bærelag). Med bløte jord- eller leireaktige masser i grunnen trengs et tykkere lag enn når det er godt drenerende sand- eller grusunderlag. Asfalt som legges direkte på et underlag som suger opp og holder på vann, vil ikke holde lenge, selv med et tynt avrettingslag av knuste steinmaterialer.

Hvis det tidligere har vært vegetasjon på det arealet som skal asfalteres bør gjenværende vegetasjon fjernes og et ugressmiddel påføres. Oppretting eller forsterkning av underlaget er ikke inkludert dersom det ikke er nevnt i tilbudet og du må påregne å finne underlagets ujevnheter igjen i asfaltdekket. Det bør være minimum 2 % fall for å få bort overflatevann og underlaget må komprimeres godt for å unngå setninger og ujevnheter over tid. Irriterende vanndammer foran inngangsdøra kan unngås med litt planlegging og godt håndverk.

Vedlikehold av gammel asfalt gjøres ved å lime og legge på nytt lag asfalt. Små reperasjoner utføres også.

Hvor stort er arealet?

For å unngå overraskelser i fakturaen bør arealet måles opp med en skisse relatert til fastmerker som portstolper, kantstein, trapp eller lignende. Når partene undertegner skissen oppstår det ingen overraskelser når fakturaen kommer. Oppmålingen utføres nøyaktig etter utført arbeid.

Tilbud

Tilbudet bør henvise til det arealet i m2 du ønsker asfaltert. Videre bør forbruk (tykkelse) og massetype oppgis, f.eks. 100 kg/m2 Agb 11. 100 kg/m2 tilsier at tykkelsen blir ca. 4,0 cm (jf. egenvekt), mens Agb 11 står for "asfalt-grusbetong" hvor største steinstørrelse er 11 mm. Det finnes mange forskjellige asfalt- eller massetyper. Massetype og steinstørrelse har betydning for overflatestrukturen, fare for skrubbsår når dine håpefulle ramler av sykkelen og motstand mot inntrykksmerker fra sykkelstøtter og tynne stilettheler på varme dager. Ofte må dette bli et kompromiss som avklares med oss på forhånd. Utførelsestidspunkt bør oppgis i tilbudet. Husk merverdiavgift hvis det ikke er inkludert i prisen.

Maskinlegging gir et jevnere og mer homogent dekke enn om arbeidet utføres som håndlegging, men vi har dyktige fagarbeidere som også utfører håndlegging med godt resultat. Maskinlegging forutsetter at arealet er tilgjengelig og egnet for stort maskinutstyr. Asfalt bør komprimeres/valses med ståltrommel hvor den kommer til. God komprimering mens asfalten fortsatt er god og varm har avgjørende betydning for asfaltdekkets levetid.

Lerang Asfalt ASs valgte linker

Omtaler

Egil Håland

Mer enn ett år siden

Kontaktet Lerang Asfalt AS på telefon og fire dager etter var asfalten ferdig lagt.
Jeg hadde feilberegnet på...

Anonym bruker

Mer enn ett år siden

Dette er nok den dårligste servicen ever. Totalt ubrukelig. Etter over 5 mnd med utallige telefoner har de enda ikke...

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

Lerang Asfalt AS

Omsetning

47 781 tkr

Fortjenestemargin

8.10 %

Antall ansatte

13

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra Lerang Asfalt AS er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

LERANG ASFALT AS

Org.nr:

977088224

Selskapsform:

AS

NACE-bransje

42.110 Bygging av veier og motorveier

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

02.01.1997

Lederstillinger/Administrasjon
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

91316488

9131 6488

913 16 488

91 31 64 88