Om Lervik Ur A/S

Hos Lervik Ur er det høyt nivå både på den faglige kunnskapen og ekspertisen hos våre ansatte og på vårt verktøy. Dette gjør det mulig for oss å bruke tiden på å yte deg og klokken din den gode servicen dere fortjener.

Om oss

Høyt kunnskapsnivå gir en profesjonell service

Tilsammen er vi 7 personer hos Lervik Ur med urmakerutdanning. Av disse er 4 heltidsengasjert på verkstedet, mens 2 hovedsaklig driver med salg i butikken.I tillegg har vi også valgt å gi en lærling mulighet hos oss. Vi reparerer både mekaniske- og elektroniske armbåndsur.

Våre ansatte har gjennomgått kurs ved Rolex’ treningssenter i Geneve, og våre reparasjoner av Rolex-ur foregår derfor etter de grundige kvalitetskrav som til enhver tid settes av den sveitsiske urprodusenten.

Som ett av få urmakerverksteder i Norge, er Lervik Ur også autorisert til å ta reparasjoner av Co-Axial-urverk fra Omega, samt at vi er Offisielt Servicesenter for Norge, på Zenith. Vi har de siste årene hentet medarbeidere med spesialkompetanse fra andre land. På verkstedet har vi urmakere fra Norge, Sverige, Syria, Frankrike og India. Vi har spesialkompetanse på merker som Rolex, Omega og Zenith, og de mest moderne instrumentene og verktøy.

Bildegalleri

  • Lervik Ur A/S Urmaker, Haugesund - 1
  • Lervik Ur A/S Urmaker, Haugesund - 2
  • Lervik Ur A/S Urmaker, Haugesund - 3

Omtaler om Lervik Ur A/S

Geir

mer enn ett år siden

Har kjøpt flere klokker av Lervik ur . Kan bare anbefale De på det varmeste , Ble godt mottatt og kommer gjerne tilbake.

Kategorier

Mulige nummerkombinasjoner

527003505270 0350527 00 35052 70 03 50