Se på kart

klokkereparasjon 

treff 27 bedrifter i dette området

Ur-Teknikk AS

Stengt

(3.67)

Tjensvolltorget 124021 Stavanger
logo

UR-TEKNIKK AS er et uavhengig verksted som samarbeider med flere av de store urprodusentene i Sveits. Et ur er en komplisert konstruksjon som er under stadig påvirkning av ytre påkjenninger. Derfor er det viktig at et ur får jevnlig vedlikehold - og dette er vår kompetanse. UR-TEKNIKK ble etablert i 2007, og selskapet eies og drives av Kjell Birkeland og Dag Martin Stokka.

Husby Optikk

Stengt

Ogndalsvegen 117713 Steinkjer
logo

Husby Optikk ligger i hjertet av Steinkjer med røtter helt tilbake til 1854. Vi tilbyr synsundersøkelser, linsekontroller og linsetilpasninger, samtidig som vi fører et stort utvalg av briller og klokker fra kjente motehus og designere.

Husby Optikk Inderøy

Stengt

Øvergata 47670 Inderøy
logo

Husby Optikk ligger i hjertet av Inderøy med røtter helt tilbake til 1854. Vi tilbyr synsundersøkelser, linsekontroller og linsetilpasninger, samtidig som vi fører et stort utvalg av briller og klokker fra kjente motehus og designere.

Urmaker Nelvik AS

Stengt

Storgata 26002 Ålesund
logo

Vi er eneste butikken i Ålesund sentrum som har spesialisert oss på salg og service av ur. Hos oss finner du 2 urmakere ansatt som kan hjelpe deg med service, reparasjon og vedlikehold av uret ditt. Vi utfører service på de aller fleste armbåndsur, lommeur og veggur. Vi foretar full service/overhaling av mekaniske ur og quartz ur, bytter glass, polerer kasser og renser lenker. Batteriskift og trykktest på vanntette ur kan du få utført i løpet av kort tid.Velkommen!

Alliance Røyken AS

Stengt

Bråsetveien 33440 Røyken
logo

Vi i Alliance Optikk vil gjerne være din faste rådgiver innen øyehelse og øyekomfort. Som kunde hos oss vil du kun forholde deg til en fast optiker som kjenner deg og din historikk, som har som mål å gi de beste rådene tilpasset akkurat ditt behov. I tillegg får du tilgang til unike forsikringsløsninger, enkle betalingsløsninger og mange andre fordeler.

Urmaker Næss Protid

Stengt

Olav Tryggvasons gate 287011 Trondheim
logo

Urmaker Næss legger vekt på fagkunnskap og merkevarer, og er til enhver tid oppdatert og kurset til å gi deg rett veiledning.

Tusen Tikk, Urmaker Pedersen

Stengt

Strandgaten 195013 Bergen
logo

Tusen Tikk ligger i Strandgaten, som er Bergens handlegate. Vi er offisiell forhandler av spennende klokkemerker som Casio, Seiko, Tissot, Victorinox, Skagen, Alpina, Michael Kors, Inex, Club og Von Doren. Vi har også windere og klokkeoppbevaring fra Wolf og veggur fra Nextime.Vi har et godt utstyrt verksted, og våre urmakere reparerer de fleste typer ur.Alt fra mekaniske og elektroniske armbåndsur til bordur, veggur og gulvur. Vi kan som regel foreta batteriskift og trykktest mens du venter.

Lervik Ur A/S

Stengt

(5)

Haraldsgata 935528 Haugesund
logo

Hos Lervik Ur er det høyt nivå både på den faglige kunnskapen og ekspertisen hos våre ansatte og på vårt verktøy. Dette gjør det mulig for oss å bruke tiden på å yte deg og klokken din den gode servicen dere fortjener.

Asker Gull-Sølv-Ur AS

Stengt

Apotekerhagen 7B1383 Asker
logo

Asker Gull Sølv Ur as er en familieeiet bedrift etablert i 1960. Butikken drives i dag av Gullsmedmester Lene B. Claudi og Urmakermester Christian F. Claudi. Vi utfører reparasjoner av smykker og ur i eget verksted. Det originale sølvet til Askerbunaden produseres av oss her i Asker. Det er dette sølvet som anbefales av Asker Husflidslag.

Urm J Gjertsen Protid

Stengt

Torgallmenningen 85014 Bergen

Bjørklund Gull & Ur Harebakken

Langsæveien 54846 Arendal

Marcussen Ur & Smykker

Havnegaten 14836 Arendal

B Andresen Ur-Optikk AS

Stengt

Dronningens gate 81530 Moss

Moa Ur & Gull AMFI Moa syd

Stengt

Langelandsvegen 256010 Ålesund

Urmaker Jermstad AS

Stengt

Storgata 576413 Molde

Urspesialisten AS

Stengt

(1)

Rådhusgata 34611 Kristiansand S

Klokkemaker'n verksted

Stengt

Revaugveien 1361815 Askim

ASECO Sirkus shopping

Falkenborgvegen 97044 Trondheim

ASECO AMFI Futura

Industriveien 176517 Kristiansund N

Urmaker Hansen AS

Stengt

Storgata 479008 Tromsø

Thv Thorbjørnsen AS

Stengt

Johannes' gate 214014 Stavanger

L Felumb AS

Stengt

(3)

Torget 63256 Larvik

ASECO AMFI Roseby

Lingedalsvegen 66415 Molde

Gullsmed Haakonsen

Stengt

Jernbanealleen 193210 Sandefjord

Morten Stamnes

Stengt

Elisenbergveien 70265 Oslo