Om LIC Scadenta AS

Ledende leverandør av dentale forbruksvarer, tanntekniske arbeider og kjeveortopediske produkter.

LIC Scadenta er godt kjent i det norske dentalmarkedet som en ledende leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig tannhelsetjeneste. Vi leverer mer enn 10.000 ulike varenummer innenfor de produktene du bruker daglig i klinikken.

Hos oss får du Norges bredeste utvalg av dentale forbruksvarer, til særdeles konkurransedyktige priser. Vårt moderne og effektive sentrallager sikrer deg bransjens høyeste leveringskvalitet. Det betyr riktig vare til riktig tid. Vi anvender de mest moderne rutiner for kvalitetskontroll, produkttesting og -merking, miljøkrav mm. Dette bidrar til å gi deg den trygghet du fortjener.

LIC Scadenta Tannteknikk importerer tanntekniske arbeider av meget høy kvalitet til særdeles gunstige priser. Alle arbeider kvalitetssikres av egne høyt kvalifiserte tannteknikere.

Vi tilbyr flere ulike avtale- og rabatt-ordninger, tilpasset ulike handlemønstre. Disse gunstige innkjøpsordningene omfatter både forbruksvarer, tanntekniske arbeider og kjeveortopediske produkter. Ved å samle dine innkjøp hos oss, vil du oppnå store besparelser på dine viktigste innkjøpsposter. Kontakt oss for nærmere informasjon, så finner vi fram til den ordningen som passer deg best.

Dersom du ønsker å bestille dine varer elektronisk, er det bare å registrere deg på vår web shop. Denne nye nettbutikken er enklere og mer oversiktlig enn noen gang, og gir deg også en fin løpende oversikt over dine innkjøp.

Vi legger stor vekt på faglig dyktighet hos våre medarbeidere, for å kunne gi kvalifiserte råd, riktig informasjon og hjelp i den daglige kontakten med våre kunder. Vi er +/- 30 erfarne og serviceinnstilte medarbeidere, som alltid setter kundenes behov og ønsker i fokus, står klar til å yte deg den beste service. Vårt hovedkontor ligger i Sandvika, vi har avdelingskontor i Tromsø, og vår Tannteknikk avdeling holder til i Oslo sentrum. Våre distriktsrepresentanter besøker deg gjerne på klinikken for å presentere produkter og andre nyheter, og gi deg den personlige oppfølgingen du har krav på som kunde hos oss.

Vår jobb er å gjøre din jobb lettere.

Bildegalleri

  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 1
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 2
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 3
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 4
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 5
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 6
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 7
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 8
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 9
  • LIC Scadenta AS Apotekvare, Bærum - 10