Om Lizzis Pizza Drammen AS

Konkurrentene dine har brukt denne plassen til å beskrive bedriften sin. Visste du at du som gründer enkelt kan oppdatere bedriftsinformasjonen din her hos Gule Sider?

Lignende bedrifter i nærheten

516 m

Subway

2.4 km

Subway

4.4 kmMAX Premium Burgers

MAX Premium Burgers

10.9 kmPizzabakeren Mjøndalen

Pizzabakeren Mjøndalen

Lizzis Pizza Drammen AS, Firmainformasjon

Offisiell informasjon

Juridisk navnLIZZIS PIZZA DRAMMEN AS
Selskapsform:Aksjeselskap
Stiftelsesdato30.04.1982
Org.nr:932212366
Aksjekapital100000
Omsetning.-
Firmaskatt-
NACE-bransje56.101 Drift av restauranter og kafeer

Lederstillinger/Administrasjon

Trude HellebustDaglig leder
Tarje HellebustStyrets leder
Ane HellebustVaramedlem

Omtaler om Lizzis Pizza Drammen AS

Tina

mer enn ett år siden

Lizzi Pizza utmerker seg. Pizzaen er spesiell, Man kan reise langt for et "Lizzi-besøk", da ingen kan måle seg etter min mening:) Lizzi er et hyggelig og uhøytidlig sted med
verdens beste pizza samt hyggelig betjening.

Astrid

mer enn ett år siden

Det er fantastisk å finne en ordentlig pizza restaurant som faktisk lager egne ferske bunner- og det smaker man! Generøst med fyll og ost-ikke sånne gjerrige porsjoner hvor du får en peperoni per bit!! Smaken er fantastisk!!! Her har jeg spist siden jeg var liten og her foretrekker nå også mine egne barn å spise. Et trivelig sted for alle genrasjoner!

Kokken

mer enn ett år siden

Må først pressisere at denne episoden jeg sikter til er en god stund siden.. Jeg og noen venner bestemte oss for å prøve ut dette stedet, med tanke på den gode omtale stedet hadde. Innenfor fikk vi beskjed om at de IKKE hadde mer pizza igjen.. ja du leste riktig, de var tomme for pizza, for det hadde blitt holdt av til en større gruppe som kom senere på kvelden.. Vi bestemte oss likevel for å prøve noe annet, iogmed de ikke hadde annet å by på enn en burger og diverse salater endte vi alle opp med burgeren.. vel.. du fikk jo det du bestilte ..en burger. Etter endt måltid og en god del slump med penger hadde vi fått spist Drammens dyreste burger. På hjemmesiden deres står det "Smaken du aldri glemmer." da kommer jeg med spørsmålet; hvilken smak?! Alt i alt er det vel meget dårlig at en pizzeria går tom for Pizza, og dette virker alt for amatørmessig for meg, at jeg velger å unngå dette stedet igjen. Fra en kokk's synspunkt.

storemy

mer enn ett år siden

Ikke bare Drammens beste pizza, men Norges beste pizza!!!!!! Blir aldri lei denne!!! Og servicen er alltid på topp!!!

TI

mer enn ett år siden

Drammens helt klart beste pizza. Minus for at de ikke har utkjøring, og litt stiv pris... Men det er absolutt verdt det!

KHH

mer enn ett år siden

Lizzis har eksistert i mange år og det er fortsatt like trivelig å gå innom der. Siste gang under Elvefestivalen, mye folk, litt kaos og styr med glass som veltes og knuses men topp service og hyggelig betjening.
Kan som alltid anbefales på det varmeste :-)

fjellreven

mer enn ett år siden

Helt utrolig å finne slik kvalitet på både det som serveres, miljø, service og total opplevelse. Vi var på vei hjem til Oslo fra fjellet og kom innom da vi hadde hørt at Lizzis måtte prøves. Absolutt topp pizza og flott service i et veldig koselig miljø i restauranten. Reiser gjerne til Drammen (4 mil) bare for å oppleve dette igjen og igjen! Takk for at dere kjører slik stil og ikke er gjerrige og sparer inn på produktet (som alle andre)!!!

Geir

mer enn ett år siden

Som et pluss må nevnes at betjeninga var hyggelig. Men det hjelper lite når pizzaen ikke er god. Lizzi reklamerer med at de lager bunnene selv. Vel, kanskje de burde sette det ut på anbud. Til hjemmelaget bunn å være var det noe av det dårligste jeg har smakt. Den var veldig tørr og smakte papp. Fyllet var heller ikke noe å skryte av. Hvor er den gode og smakfulle pizzassausen som skal være i bunnen? I tillegg var dette den dyreste pizzaen jeg har spist noe sted, men jeg har spist mye bedre pizzaer til under halve prisen andre steder.

mod75

mer enn ett år siden

Nydelig bunn, nydelig saus, godt og variert fyll. God meny. Verdt å reise langt for!! Og jeg elsker at de beholder stilen sin. Jeg har spist her siden jeg var bitte liten. Kanskje snart i 30 år vil jeg anta. Og jeg kan fortsatt sitte på de samme krakkene og benkene, jeg kan fortsatt holde i de samme rammene til menyen og se de samme gode nostalgiske plakater med reklame fra Lilleborg. Det er bare helt fantastisk! Det er noe som heter Don't change the winning team. Lizzi's har skjønt det!

Pizzanyter

mer enn ett år siden

Husker at vi begynte å gå på Lizzie da vi var 16-17 år. Hyggelig sted, hvor også vi som ungdommer ble behandlet ordentlig. Har med jevne mellomrom vært innom i alle år - nå med våre barn, som også trives der. Og vi treffer jo alltid kjentfolk.

stamgjest

mer enn ett år siden

Flott atmosfære, fantstisk hyggelig betjening i flotte uniformer og ikke minst byens beste pizza!
Jeg var her og spiste en tom mix og tok en halviter senest i helgen, stappfullt i lokale men servitørene hadde full kontroll-imponerende!

Kategorier

Nøkkelord

Nøkkelord mangler

Mulige nummerkombinasjoner

328399603283 9960328 39 96032 83 99 60