Om firma

Vi leverer en lang rekke produkter og tjenester. Godt budskap tilpasset ulike målgrupper på ulike plattformer. Vi kan få ordnet alt fra visittkort og bannere til film og digitale utsendelser.

Les mer om bedriften
Telefonnummer
23 06 83...
Adresse

Storgata 33

0184 Oslo

Hjemmeside og e-postGå til hjemmesideSend e-post

Mer informasjon

Åpningstider

Det er ingen åpningstider lagt til for denne bedriften.

Omtaler

Bedriften har foreløpig ingen omtaler

Kart

test
KartVis kart

Få hjelp med markedsføring på nett

Lurer du på hvor synlig hjemmesiden din er på internett, og om den holder dagens standard? Det kan være lurt å utvide bedriften din. Vi i Gule Sider hjelper deg med å nå dine forretningsmål.

Om oss

Vi leverer en lang rekke produkter og tjenester. Godt budskap tilpasset ulike målgrupper på ulike plattformer. Vi kan få ordnet alt fra visittkort og bannere til film og digitale utsendelser.

LO Media er arbeiderbevegelsens mediehus, eid av LO og alle LOs forbund. Virksomheten er lokalisert i Storgata og Møllergata i Oslo sentrum, og har rundt 65 ansatte.

LO Media er den største fagbladprodusenten i Fagpressen, med et månedlig opplag på over 500.000. FriFagbevelse.no er i kraftig vekst, og er det ledende nettstedet for nyheter om arbeidsliv.

I tillegg til den redaksjonelle virksomheten, leverer LO Media en lang rekke produkter og tjenester. Godt budskap tilpasset ulike målgrupper på ulike plattformer. Her kan du få ordnet alt fra visittkort og bannere til film og digitale utsendelser.

Til deg som styrer bedriften

Synlig online
Vi fikser det for deg

Som gründer, er det å være synlig på nett viktigere i dag enn noen gang, men digital markedsføring kan noen ganger føles vanskelig. Det er derfor vi er her. Vi i Gule Sider brenner for alt som har med digital markedsføring å gjøre, og kan hjelpe deg med å sikre at din bedrift er synlig på nett.

NETTSJEKK
Har du riktig informasjon på nett?

Du kan enkelt oppdatere bedriftsinformasjonen din over hele internett. Bruk Min Gule Sider for å oppdatere din kontaktinformasjon, åpningstider, nøkkelord mm.

Hjemmesidesjekken
Gode hjemmesider tiltrekker seg flere kunder

Annenhver besøkende risikerer å forlate hjemmesiden din, hvis den tar mer enn 3 sekunder å laste inn. Google elsker raske og mobiltilpassede hjemmesider!

Firmainformasjon

LO Media

Omsetning

159 598 tkr

Fortjenestemargin

6.90 %

Antall ansatte

79

Ytterligere finansiell informasjon og en gratis årsrapport fra LO Media er tilgjengelig på Proff.no

Les mer om bedriften på Proff
Juridisk navn

STIFTELSEN LO MEDIA

Org.nr:

970918515

Selskapsform:

STI

NACE-bransje

58.140 Utgivelse av blader og tidsskrifter

Registrert i MVA

Ja

Stiftelsesdato

22.04.1994

Lederstillinger/Administrasjon
Tore Ryssdalsnes

Daglig leder

Steinar Krogstad

Styrets leder

Viser 4 av 29
Proff logo
Mulige nummerkombinasjoner

23068360

2306 8360

230 68 360

23 06 83 60